PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

Új rendelőt nyitottunk!

Buda után a pesti oldalon is megnyitottuk rendelőnket.  A XIV. kerületben, Zuglóban is várjuk pácienseinket a Panoráma Poliklinikán.

A Poliklinika orvoscsapata nagy szakértelemmel és egyedülálló pszichoszomatikus megközelítéssel várja a hozzá fordulókat, immár nemcsak Budán, hanem a tömegközlekedéssel is könnyen elérhető XIV. kerületi új rendelőben!

A zuglói rendelő az Ilosvai Selymes u. 81. szám alatt található, és olyan kiemelten fontos szakterületekkel áll a gyerekek és felnőttek rendelkezésére, mint a csecsemő- és gyermekgyógyászat, a gyermek-gasztroenterológia, a gyermek tüdőgyógyászat, a dietetika, a klinikai szakpszichológia, illetve mindemellett széleskörű laboratóriumi vizsgálatokra is lehet jelentkezni. Ez utóbbinak az általános vér- és vizeletvizsgálatokon túl részét képezik olyan, napjainkban különösen fontossá vált vizsgálatok is, mint a Covid ellenanyag-szűrés, valamint a PCR- és antigén gyorsteszt.

A zuglói rendelő az Ilosvai Selymes u. 81. szám alatt található, és olyan kiemelten fontos szakterületekkel áll a gyerekek és felnőttek rendelkezésére, mint a csecsemő- és gyermekgyógyászat

Könnyen áttekinthető, gyors időpontfoglalási lehetőség

A Panoráma Poliklinika weboldalán mind a szakemberek listájában, mind a választható szakrendelések között egyszerűen beállíthatják a kívánt helyszínt – vagyis hogy a budai, XII. kerületi Derkovits utcai rendelőben, vagy a pesti, XIV. kerületi Ilosvai Selymes utcai rendelőben szeretnének sort keríteni a vizsgálatra, konzultációra – így egyszerűen foglalhatnak időpontot az igényeinknek megfelelően.

Mivel várja a pácienseket a zuglói rendelő?

  • Az újonnan nyílt gyermek-gasztroenterológiai központban a szakemberek – Cseh Áron gyermek-gasztroenterológus, egyetemi adjunktus, a Panoráma Poliklinika Gyermek-gasztroenterológiai Centrumának profilvezetője és Dr. Béres Nóra Judit csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermek gasztroneterologus-jelölt- kellő időt szánva egy-egy kis páciensre, részletesen elbeszélgetnek a szülőkkel, majd a vizsgálatot követően kivizsgálási és kezelési tervet állítanak össze. A zuglói rendelőben Megoldást kínálnak azokra a gyakori panaszokra, amelyek beárnyékolhatják a gyermekek mindennapjait: krónikus hasfájás, kólika, hasmenés vagy székrekedés, ételallergiák, lisztérzékenység, reflux és egyéb táplálási zavarok vagy például súlygyarapodással összefüggő problémák. A szakszerű gondoskodás mellett a gyermek-gasztroenterológiai rendelés különlegessége, hogy a szakemberek a testi tünetek hátterében esetlegesen húzódó,  lelki okokra is figyelmet fordítanak, így szükség esetén a szervi okok kizárását követően pszichológus kollégák közreműködésével segítenek a panaszok kezelésében.
  • A Panoráma Poliklinika dietetikusai magasan képzettek, komoly táplálkozástudományi ismeretekkel és sok éves tapasztalattal rendelkeznek. Ennek köszönhetően szakszerű iránymutatást adnak mind felnőtteknek, mind a szülőknek a gyermekek egészséges táplálkozásához vezető úton, akár betegségek megelőzése, már kialakult panaszok gyógyítása vagy az optimális testsúly elérése a cél.

 

Panoráma Poliklinika

 

 

 

 

Miért pont én?

A különböző daganatos betegségek különböző életkorban jelennek meg a betegpopulációkban, például a Magyarországon a nők körében leggyakoribbnak számító emlőtumor jellemzően 50-65 éves kor között alakul ki, azonban fiatalabb nőknél is megjelenhet, akár 40 éves kor alatt is. A heretumoros férfi betegek életkora leginkább 15-35 éves korra tehető. Így a cél nemcsak a gyógyulás/gyógyítás, de a […]

Tovább

Autogén Tréning csoport folyamatosan indul a Panoráma Poliklinikán

Jelentkezés folyamatosan a csoport@panoramaklinika.hu e-mail címen. A legközelebbi csoport kezdési időpontja 2023. február 24. Stresszkezelés, problémamegoldási stratégiák, az immun- és az endokrin rendszer működésének helyreállítása Számos olyan stresszfaktort ismerünk, melyeket sajnos nincs lehetőségünk kiiktatni a mindennapjainkból. Gondolhatunk itt a munkahelyünk vagy a magánéletünk kihívásaira, különböző szerepeink, feladataink ellátására, a feszes napirendekre vagy éppen a világjárvány okozta […]

Tovább

Pszichodráma csoport indul februárban a Panoráma Poliklinikán

A pszichodráma csoportot javasoljuk azoknak, akik: számára nehézséget okoz az érzelmeik megfogalmazása – azt sokszor testi tünetekkel kommunikálják szociális szorongást élnek át nehézségeket élnek át a kapcsolatteremtésben, vagy életük egyes területein (pl.: munka, tanulás, család) segítséget szeretnének kapni konfliktuskezelés, érzelmi szabályozás kapcsán reálisabb önértékelésre, nagyobb önbizalomra vágynak A csoport két hetente kedd esténként 17:30-tól 20:45-ig […]

Tovább