PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

Új rendelőt nyitottunk!

Buda után a pesti oldalon is megnyitottuk rendelőnket.  A XIV. kerületben, Zuglóban is várjuk pácienseinket a Panoráma Poliklinikán.

A Poliklinika orvoscsapata nagy szakértelemmel és egyedülálló pszichoszomatikus megközelítéssel várja a hozzá fordulókat, immár nemcsak Budán, hanem a tömegközlekedéssel is könnyen elérhető XIV. kerületi új rendelőben!

A zuglói rendelő az Ilosvai Selymes u. 81. szám alatt található, és olyan kiemelten fontos szakterületekkel áll a gyerekek és felnőttek rendelkezésére, mint a csecsemő- és gyermekgyógyászat, a gyermek-gasztroenterológia, a gyermek tüdőgyógyászat, a dietetika, a klinikai szakpszichológia, illetve mindemellett széleskörű laboratóriumi vizsgálatokra is lehet jelentkezni. Ez utóbbinak az általános vér- és vizeletvizsgálatokon túl részét képezik olyan, napjainkban különösen fontossá vált vizsgálatok is, mint a Covid ellenanyag-szűrés, valamint a PCR- és antigén gyorsteszt.

A zuglói rendelő az Ilosvai Selymes u. 81. szám alatt található, és olyan kiemelten fontos szakterületekkel áll a gyerekek és felnőttek rendelkezésére, mint a csecsemő- és gyermekgyógyászat

Könnyen áttekinthető, gyors időpontfoglalási lehetőség

A Panoráma Poliklinika weboldalán mind a szakemberek listájában, mind a választható szakrendelések között egyszerűen beállíthatják a kívánt helyszínt – vagyis hogy a budai, XII. kerületi Derkovits utcai rendelőben, vagy a pesti, XIV. kerületi Ilosvai Selymes utcai rendelőben szeretnének sort keríteni a vizsgálatra, konzultációra – így egyszerűen foglalhatnak időpontot az igényeinknek megfelelően.

Mivel várja a pácienseket a zuglói rendelő?

  • Az újonnan nyílt gyermek-gasztroenterológiai központban a szakemberek – Cseh Áron gyermek-gasztroenterológus, egyetemi adjunktus, a Panoráma Poliklinika Gyermek-gasztroenterológiai Centrumának profilvezetője és Dr. Béres Nóra Judit csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermek gasztroneterologus-jelölt- kellő időt szánva egy-egy kis páciensre, részletesen elbeszélgetnek a szülőkkel, majd a vizsgálatot követően kivizsgálási és kezelési tervet állítanak össze. A zuglói rendelőben Megoldást kínálnak azokra a gyakori panaszokra, amelyek beárnyékolhatják a gyermekek mindennapjait: krónikus hasfájás, kólika, hasmenés vagy székrekedés, ételallergiák, lisztérzékenység, reflux és egyéb táplálási zavarok vagy például súlygyarapodással összefüggő problémák. A szakszerű gondoskodás mellett a gyermek-gasztroenterológiai rendelés különlegessége, hogy a szakemberek a testi tünetek hátterében esetlegesen húzódó,  lelki okokra is figyelmet fordítanak, így szükség esetén a szervi okok kizárását követően pszichológus kollégák közreműködésével segítenek a panaszok kezelésében.
  • A Panoráma Poliklinika dietetikusai magasan képzettek, komoly táplálkozástudományi ismeretekkel és sok éves tapasztalattal rendelkeznek. Ennek köszönhetően szakszerű iránymutatást adnak mind felnőtteknek, mind a szülőknek a gyermekek egészséges táplálkozásához vezető úton, akár betegségek megelőzése, már kialakult panaszok gyógyítása vagy az optimális testsúly elérése a cél.

 

Panoráma Poliklinika

 

 

 

 

Budára költözik az UH-diagnosztika és a kardiológiai szakrendelés

2024 márciusától a XII. kerület Derkovits utca 10. szám alatt található kiemelt kezelőnk ad otthont az ultrahang-diagnosztikai vizsgálatoknak. Vizsgálatra érkezéskor minden esetben a szemközti épületben található recepción (Derkovits utca 7.) kell bejelentkezni. A változás a felnőttek és gyermekek (csecsemők) ultrahang-diagnosztikája mellett kardiológiai szakrendelésünket is érinti. UH felnőtteknek Dr. Szendi Péter radiológus szakrendelése szerda délelőttönkét lesz […]

Tovább

Pillantás a hídra – külsősöknek is megnyitjuk a Panoráma Szalont!

Bokor László és Csepeli György lesz a soron következő Panoráma Szalon vendége 2024. február 2-án. Az „egyén – csoport – társadalom; egyéni és csoportterápiák” gondolatkörben mozgó szakmai esthez jelképes díj fejében külsős kollégák is csatlakozhatnak személyesen és online formában is. A klinikai tevékenységet folytató orvosok és pszichológusok a beszélgetést és büfévacsorát követő Bálint-csoportra is jelentkezhetnek. […]

Tovább

KARÁCSONYI SZÜNET

Kedves Pácienseink! Szakrendeléseink a karácsonyi ünnepek alatt szünetelnek, 2023. december 23-a és 2024. január 1-je között rendelőnk zárva tart. Első munkanapunk az új évben január 2-a, kedd. Szakorvosi rendeléseinkre és pszichiátereink egy részének rendeléseire az online bejelentkezés az ünnepi szünet alatt zavartalan, online időpontfoglalónk segítségével januári gyermek- és felnőtt szakrendeléseinkre helyet lehet foglalni. Pszichiátereink és […]

Tovább