Budai rendelőink

1126 Budapest, Derkovits u. 7.
1126 Budapest, Dolgos utca 2., 1-es lépcsőház, 1. emelet 4. (pszichoterápiás, csoportterápiás rendelő)

Pesti rendelőnk

1147 Budapest, Ilosvai Selymes utca 81.


Szolgáltatások

Szakrendeléseink

Rendeléseink: gyermekallegológia, gyermekgyógyászat, gyermek- és felnőtt ultrahang diagnosztika, gyermek-gasztroenterológia, gyermektüdőgyógyászat, fájdalomambulancia, belgyógyászat, neurológia, endokrinológia, nefrológia, haematológia, onkológia, pszichiátria (gyermek és felnőtt ellátás), pszichológia (gyermek és felnőtt ellátás), pszichoszomatika, onkorehabilitáció, gyógytorna, gyógypedagógia, laborvizsgálatok.

Rendelőinkben magasan képzett szakemberek, empatikus és a betegre megfelelő, minőségi időt fordító szakorvosok fogadják a pácienseket. Több szakterületen (pl. fájdalomambulancia) átgondolt betegút vezetéssel team munkában folyik a diagnosztika és a kezelés, a szakellátáshoz kapcsolt egészségpszichológia segít a beteg gyorsabb felépülésében. A pszichoszomatikus szemléletű rendelések- a testi-lelki állapot összekapcsolódását figyelembe-vevő orvosi szemléletet – új utakat nyitnak az orvoslásban, amelyet Európa egyes országaiban már évek óta alkalmaznak, itthon rendelőnk vezeti be elsőként a járóbeteg ellátásban.
Szakorvosi rendelések

Onko- és egészségpszichológia (Pest)

Onko- és egészségpszichológia (Buda)

Klinikai pszichológia, pszichoterápia (Buda)

Klinikánkon a pszichológusok, klinikai szakpszichológusok, pszichiáterek szupervízió mellett végzik tevékenységüket. A Panoráma Poliklinika szupervízorai: Dr. Barát Katalin pszichiáter, pszichoterapeuta, kiképző családterapeuta és Hódi Ágnes gyermek- és felnőtt kiképző pszichoanalitikus, szupervízor.


Szakemberek

orvosok, pszichológusok, pszichoterapeuták

Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya