Szolgáltatások

Pszichiátria (felnőtt)

A szakrendelőben dolgozó pszichiáter szakorvosok az első pszichiátriai vizsgálat alkalmával – a szakmai irányelveket és a tudomány jelenlegi állását követve – arra a kérdésre keresik a választ, hogy a páciens problémája biológiai hátterű mentális betegségnek tekintendő vagy inkább döntően lelki eredetű.

Amennyiben pszichiátriai betegség áll a tünetek hátterében, a pácienssel (adott esetben hozzátartozójával) közös döntés születik a terápiáról, ami lehet gyógyszeres kezelés vagy más pszichiátriai kezelési forma. Szemléletünk középpontjában a pszichoterápiás kezelések állnak.

Ha hangulat-zavar, az érzelem-szabályozás zavara, a külvilág kóros érzékelése, esetleg a gondolkodás zavara miatt szenved, forduljon bizalommal kórházi tapasztalattal is rendelkező szakembereinkhez.

PSZICHIÁTRIA A BUDAI RENDELŐBEN:

Dr. Lakatos Zoltán pszichiáter decembertől rendel a Derkovits utcai rendelőnkben!

Időpontfoglalás (Buda)

Pszichiátriai rendelés a Panoráma Poliklinika budai, valamint zuglói (Panoráma II.) rendelőjében.
Dr. Oczella Péter pszichiáter mindkét rendelőben fogadja pácienseinket.

Bejelentkezés keddi napokra a budai rendelőbe (1126. Budapest, Derkovits utca 7.)

Időpontfoglalás (Buda)

Szerdai vagy pénteki rendelése pedig a pesti, zuglói rendelőben (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81.)

Időpontfoglalás (Pest-Zugló)

PSZICHIÁTRIA A PESTI RENDELŐBEN:

Dr. Kopacz Erika pszichiáter a zuglói (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81.) fogadja a pácienseket keddenként.

Időpontfoglalás (Pest-Zugló)

Dr. Péterfia Zsuzsa pszichiáter,  a zuglói rendelőben (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81.) fogadja a pácienseket.

Időpontfoglalás (Pest-Zugló)

Dr. Csorba József Kornél, pszichiáter , addiktológus főorvos a zuglói rendelőben (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81.) fogadja a pácienseket.

Időpontfoglalás (Pest-Zugló)

Dr. Lajtai László pszichiáter, gyermekpszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos ugyancsak  a zuglói rendelőben (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81.) fogadja a pácienseket.

Időpontfoglalás (Pest-Zugló)

Felnőtt pszichiátriai rendelés a Panoráma Poliklinika budai rendelőjében, valamint zuglói (Panoráma II.) rendelőjében


PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

Pszichodráma csoport indul februárban a Panoráma Poliklinikán

A csoportot javasoljuk azoknak, akik: számára nehézséget okoz az érzelmeik megfogalmazása – azt sokszor testi tünetekkel kommunikálják szociális szorongást élnek át nehézségeket élnek át a kapcsolatteremtésben, vagy életük egyes területein (pl.: munka, tanulás, család) segítséget szeretnének kapni konfliktuskezelés, érzelmi szabályozás kapcsán reálisabb önértékelésre, nagyobb önbizalomra vágynak A csoport két hetente kedd esténként 17:30-tól 20:45-ig tart, […]

Tovább

Andrea története

A 90-es 2000-es évek hazai popkultúrájának egyik meghatározó együttese volt a Fresh formáció. Bizonyára van olyan olvasónk, aki hallott már arról, hogy az együttes tehetséges, szőke énekesnője, Villányi Andrea – akit azóta is legtöbben csak Fresh Andiként ismernek – komoly küzdelmet folytatott a mellrák ellen. Andi azóta küldetésének tekinti, hogy a saját élményeit megossza. Kitartása, […]

Tovább

Kellemes ünnepeket!

Kedves Pácienseink! Rendelőink Budán és Pesten december 23-áig vannak nyitva, karácsonykor és a két ünnep között zárva tartanak. Az első rendelési napunk 2023. január 2. hétfő. Ha írnának nekünk, januári időpontokkal kapcsolatos kérdésekről, azt a recepcio@panoramaklinika.hu címre kérjük küldjék el részünkre, munkatársaink január 2-án, az első rendelési napon igyekeznek felvenni Önökkel a kapcsolatot, visszajelezni, segíteni. […]

Tovább

Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya