Szolgáltatások

Pszichiátria (felnőtt)

A szakrendelőben dolgozó pszichiáter szakorvosok az első pszichiátriai vizsgálat alkalmával – a szakmai irányelveket és a tudomány jelenlegi állását követve – arra a kérdésre keresik a választ, hogy a páciens problémája biológiai hátterű mentális betegségnek tekintendő vagy inkább döntően lelki eredetű.

Amennyiben pszichiátriai betegség áll a tünetek hátterében, a pácienssel (adott esetben hozzátartozójával) közös döntés születik a terápiáról, ami lehet gyógyszeres kezelés vagy más pszichiátriai kezelési forma. Szemléletünk középpontjában a pszichoterápiás kezelések állnak.

Ha hangulat-zavar, az érzelem-szabályozás zavara, a külvilág kóros érzékelése, esetleg a gondolkodás zavara miatt szenved, forduljon bizalommal kórházi tapasztalattal is rendelkező szakembereinkhez.

PSZICHIÁTRIA A BUDAI RENDELŐBEN (1126 Derkovits u. 7.):

Dr. Bodor Zsuzsanna pszichiáter – rendelése hétfőnként

Időpontfoglalás (Buda)

Dr. Lakatos Zoltán pszichiáter

Időpontfoglalás (Buda)

Dr. Somogyi László pszichiáter

Időpontfoglalás (Buda)

Pszichiátriai rendelés a Panoráma Poliklinika budai, valamint zuglói (Panoráma II.) rendelőjében.
Dr. Oczella Péter pszichiáter mindkét rendelőben fogadja pácienseinket.

Bejelentkezés keddi napokra a budai rendelésre (1126. Budapest, Derkovits utca 7.)

Időpont egyeztetés ADHD rendelésre (Buda)

Szerdai vagy pénteki rendelése pedig a pesti, zuglói rendelőben (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81.)

Időpontfoglalás (Pest-Zugló)

PSZICHIÁTRIA A PESTI RENDELŐBEN:

Dr. Kopacz Erika pszichiáter a zuglói (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81.) fogadja a pácienseket keddenként.

Időpontfoglalás (Pest-Zugló)

Dr. Péterfia Zsuzsa pszichiáter, a zuglói rendelőben (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81.) fogadja a pácienseket.

Időpontfoglalás (Pest-Zugló)

Dr. Lajtai László pszichiáter, gyermekpszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos ugyancsak  a zuglói rendelőben (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81.) fogadja a pácienseket.

Időpontfoglalás (Pest-Zugló)

Felnőtt pszichiátriai rendelés a Panoráma Poliklinika budai rendelőjében, valamint zuglói (Panoráma II.) rendelőjében


PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

Pszichoszomatika: a test és a lélek kapcsolata

…mert a testi tüneteinket erősen befolyásolják a lelki problémáink…. Ha lelki működésünkben bekövetkező zavarok miatt a működési egyensúly megbomlik, akkor testi szinten is tünetek jelentkezhetnek. A pszichoszomatikus orvosi szemlélet szerint a betegségre fókuszálás helyett a beteg, mint ember megértése lényeges a gyógyítás, gyógyulás folyamatában. Az érzelmeink, a gondolataink és a mentális állapotunk hatással van a […]

Tovább

Merjünk segítséget kérni!

Ha fájdalommal élünk, amely időnként visszatér, legyen az testi fájdalom, vagy akár lelkileg megviselő érzés, amely krónikusan testi tünetekben jelentkezik, fontos, hogy birtokában legyünk az információnak: van segítség! Ha a gyermekkel kapcsolatban látszanak problémák a családban, akár viselkedésbeli, akár más jellegű, fontos látnunk, hogy “nem kizárólag a szülő tehet arról, ha a gyermekkel gond van” […]

Tovább

ADHD-s gyermek a családban

„Az ADHD, a figyelemhiányos hiperaktivitási zavar a mai tudás szerint döntően biológiailag meghatározott pszichés nehézség, és elsősorban öröklődik az erre való hajlam, temperamentum. Sok esetben derül ki az, hogy ha egy családban ADHD-s gyermeket diagnosztizálnak, akkor ott a szülők is elkezdik magukon felfedezni ezeket a tüneteket” – hangsúlyozza Dr. Mészáros Gergely felnőtt- és gyermekpszichiáter, akivel a […]

Tovább

Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya