Szolgáltatások

Pszichiátria (felnőtt)

A szakrendelőben dolgozó pszichiáter szakorvosok az első pszichiátriai vizsgálat alkalmával – a szakmai irányelveket és a tudomány jelenlegi állását követve – arra a kérdésre keresik a választ, hogy a páciens problémája biológiai hátterű mentális betegségnek tekintendő vagy inkább döntően lelki eredetű.

Amennyiben pszichiátriai betegség áll a tünetek hátterében, a pácienssel (adott esetben hozzátartozójával) közös döntés születik a terápiáról, ami lehet gyógyszeres kezelés vagy más pszichiátriai kezelési forma. Szemléletünk középpontjában a pszichoterápiás kezelések állnak.

Ha hangulat-zavar, az érzelem-szabályozás zavara, a külvilág kóros érzékelése, esetleg a gondolkodás zavara miatt szenved, forduljon bizalommal kórházi tapasztalattal is rendelkező szakembereinkhez.

Pszichiátriai rendelés a Panoráma Poliklinika budai rendelőjében, valamint zuglói (Panoráma II.) rendelőjében.
Dr. Oczella Péter pszichiáter mindkét rendelőben fogadja pácienseinket.

Bejelentkezés keddi napokra a budai rendelőbe (1126. Budapest, Derkovits utca 7.)

Időpontfoglalás (Buda)

Szerdai vagy pénteki rendelése pedig a zuglói rendelőben (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81.)

Időpontfoglalás (Pest-Zugló)

Dr. Péterfia Zsuzsa pszichiáter,  a zuglói rendelőben (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81) fogadja a pácienseket.

Időpontfoglalás (Pest-Zugló)

Dr. Csorba József Kornél, pszichiáter , addiktológus főorvos a zuglói rendelőben (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81) fogadja a pácienseket.

Időpontfoglalás (Pest-Zugló)

Dr. Lajtai László pszichiáter, gyermekpszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos ugyancsak  a zuglói rendelőben (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81) fogadja a pácienseket.

Időpontfoglalás (Pest-Zugló)


PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

COVID-19 hatáskutatás: új eredményeket publikáltunk augusztusban

Rangos, amerikai orvosi online szaklapban jelent meg a Panoráma Poliklinika, valamit az ELTE Társadalomtudományi és Pedagógia Pszichológia karok munkatársainak közös írása. A közös (PhD) kutatás keretében készült vizsgálat arra kereste a választ: hogyan hatott a világjárványban teljesített küzdelem az egészségügyi dolgozók (orvosok, ápolók, nővérek) mentális egészségére. (Fotó: Móricz-Sabján Simon – képsorozata egy budapesti kórház COVID […]

Tovább

Keresztallergia

Önnel is előfordult már, hogy egy szeretett, gyakran fogyasztott étel után egyszer csak felduzzadt az ajka, esetleg viszketett, könnyezett a szeme, vagy mintha náthás lenne, zsebkendőért nyúlt? Ha igen, akkor bizony Ön is azok közé tartozhat, akiknél keresztallergia alakulhatott ki. Kiket érint a leggyakrabban a keresztallergia, és mitől alakul ki? Mit tehetünk ellene? Allergológusunk segítségével […]

Tovább

Neurológiai panaszok a pszichoszomatika szemléletével

A neurológiai tünetek rendkívül sokféle módon jelentkezhetnek, és változatosak abban a tekintetben is, hogy a szervezet mely területét érintik. Emiatt a neurológusok számos más orvosi szakterülettel együttműködve dolgoznak gyógyító munkájuk során. A Panoráma Poliklinika pszichoszomatikus szemléletű rendelésein, az emberi szervezetre, mint egymással összefüggő folyamatok rendszerére is figyel a szakorvos, így módjában áll figyelembe venni a […]

Tovább

Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya