Szolgáltatások

Pszichiátria (felnőtt)

A szakrendelőben dolgozó pszichiáter szakorvosok az első pszichiátriai vizsgálat alkalmával – a szakmai irányelveket és a tudomány jelenlegi állását követve – arra a kérdésre keresik a választ, hogy a páciens problémája biológiai hátterű mentális betegségnek tekintendő vagy inkább döntően lelki eredetű.

Amennyiben pszichiátriai betegség áll a tünetek hátterében, a pácienssel (adott esetben hozzátartozójával) közös döntés születik a terápiáról, ami lehet gyógyszeres kezelés vagy más pszichiátriai kezelési forma. Szemléletünk középpontjában a pszichoterápiás kezelések állnak.

Ha hangulat-zavar, az érzelem-szabályozás zavara, a külvilág kóros érzékelése, esetleg a gondolkodás zavara miatt szenved, forduljon bizalommal kórházi tapasztalattal is rendelkező szakembereinkhez.

PSZICHIÁTRIA A BUDAI RENDELŐBEN (1126 Derkovits u. 7.):

Dr. Bodor Zsuzsanna pszichiáter – rendelése hétfőnként

Időpontfoglalás (Buda)

Dr. Lakatos Zoltán pszichiáter

Időpontfoglalás (Buda)

Dr. Somogyi László pszichiáter

Időpontfoglalás (Buda)

Dr. Oczella Péter pszichiáter mindkét rendelőben fogadja pácienseinket.

Bejelentkezés keddi napokra a budai rendelésre (1126. Budapest, Derkovits utca 7.)

Időpont egyeztetés ADHD rendelésre (Buda)

Dr. Farka Ágnes, és Dr. Farkas Kinga rendelésére is időpont egyeztetés szükséges:

Időpont egyeztetés (Buda) 

PSZICHIÁTRIA A PESTI RENDELŐBEN:

Dr. Péterfia Zsuzsa pszichiáter, a zuglói rendelőben (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81.) fogadja a pácienseket.

Időpontfoglalás (Pest-Zugló)


Dr. Oczella Péter pszichiáter mindkét rendelőben fogadja pácienseinket.

Bejelentkezés szerdai vagy pénteki rendelése a pesti, zuglói rendelőbe (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81.)

Időpont egyeztetés (Pest)

 

Felnőtt pszichiátriai rendelés a Panoráma Poliklinika budai rendelőjében, valamint zuglói (Panoráma II.) rendelőjében


PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

Gasztroszkópia a Panoráma Poliklinika Gasztroenterológiai Centrumában

A gasztroszkópos vizsgálat, más néven felső endoszkópia során az orvos speciális, kamerával felszerelt eszközzel tekinti meg az emésztőrendszer felső részeit: a nyelőcsövet, a gyomrot és a nyombél első szakaszát. A vizsgálat számos emésztőrendszeri probléma – például gyomorfekélyek, nyelőcső visszerek, nyelőcső-, gyomor-, patkóbél daganatok – diagnosztizálásában segít, és kisebb beavatkozások elvégzésére is alkalmas. A vizsgálatra a […]

Tovább

Kolonoszkópia a Panoráma Poliklinika Gasztroenterológiai Centrumában

A kolonoszkópos vizsgálat (vastagbéltükrözés), más néven alsó endoszkópia a vastagbélben található problémák – pl. daganatok, gyulladás, divertikulózis – diagnosztizálásában segít. Az eljárás során a gasztroenterológus szakorvos egy kamerával ellátott hajlékony eszközt vezet az altatott vagy bódításban lévő páciens vastagbelébe a végbélnyíláson keresztül. Az alapos betekintés mellett az eljárás szövetminták vételezésére is alkalmas: a vastagbélben talált […]

Tovább

A fájdalomtól meg lehet szabadulni

Folyamatosan fennálló vagy visszatérő fájdalommal élni fizikailag és pszichésen is gyötrelmes. A fájdalomérzet ráadásul nem konstans, idővel növekedhet, a hosszan tartó erős fájdalom hatására ugyanis csökken a fájdalomküszöb az érintett testrészben. A beteg fokozódó, akár elviselhetetlen fájdalmat él át, életkedve, életminősége hanyatlik, problémáján családja, környezete is osztozni kénytelen. Szerencsére elmúltak azok az idők, amikor az […]

Tovább

Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya