Szolgáltatások

Pszichiátria (felnőtt)

A szakrendelőben dolgozó pszichiáter szakorvosok az első pszichiátriai vizsgálat alkalmával – a szakmai irányelveket és a tudomány jelenlegi állását követve – arra a kérdésre keresik a választ, hogy a páciens problémája biológiai hátterű mentális betegségnek tekintendő vagy inkább döntően lelki eredetű.

Amennyiben pszichiátriai betegség áll a tünetek hátterében, a pácienssel (adott esetben hozzátartozójával) közös döntés születik a terápiáról, ami lehet gyógyszeres kezelés vagy más pszichiátriai kezelési forma. Szemléletünk középpontjában a pszichoterápiás kezelések állnak.

Ha hangulat-zavar, az érzelem-szabályozás zavara, a külvilág kóros érzékelése, esetleg a gondolkodás zavara miatt szenved, forduljon bizalommal kórházi tapasztalattal is rendelkező szakembereinkhez.

Pszichiátriai rendelés a Panoráma Poliklinika budai rendelőjében, valamint zuglói (Panoráma II.) rendelőjében.
Dr. Oczella Péter pszichiáter mindkét rendelőben fogadja pácienseinket.

Bejelentkezés keddi napokra a budai rendelőbe (1126. Budapest, Derkovits utca 7.)

Időpontfoglalás (Buda)

Szerdai rendelése pedig a zuglói rendelőben (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81.)

Időpontfoglalás (Pest-Zugló)

Dr. Forrás Sára pszichiáter, addiktológus a zuglói rendelőben (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81) fogadja a pácienseket.

Időpont  egyeztetése (Pest-Zugló)

Dr. Csorba József Kornél, pszichiáter , addiktológus főorvos a zuglói rendelőben (Panoráma II. 1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81) fogadja a pácienseket.

Időpontfoglalás (Pest-Zugló)

 


PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

A gyermekkori vérszegénység tünetei és kezelése

„Olyan sápadt ez a gyerek” – hallhatják sokszor a vérszegénység, azaz anémia által érintett gyerekek szülei, ám nem ez az egyetlen tünet, ami felhívhatja a figyelmet arra, hogy vérszegénység alakult ki. Az első és legfontosabb, hogy a szülők tudják, gyermekkorban viszonylag gyakori a vérszegénység (anémia), ezért nincs ok ijedtségre, ha kiderül, hogy ez áll fenn […]

Tovább

Praktikák pollenallergiásoknak

A szezonális allergiáról már a nevéből is kiderül, hogy az évnek csak bizonyos időszakában tapasztalható: leginkább akkor, amikor a tüneteket kiváltó fák, bokrok vagy fűfélék virágozni kezdenek. Leggyakrabban a parlagfű, a pázsitfű és a fekete üröm pollenjei okoznak allergia problémákat, de ezekkel nem ér véget a sor: az arra érzékenyeknél egyéb növények is kiválthatnak allergiás […]

Tovább

Május: a pázsitfű allergia szezonja

Az idő melegedésével április végére, május elejére gyorsan erősödhet a pázsitfűfélék pollenkoncentrációja, amely így hamar okozhat tüneteket is. Cikkünk szakértője Dr. Csáki Csilla gyermekallergológus-immunológus, csecsemő- és gyermekgyógyász. A magyar lakosság kb. 30 százalékánál jelentkeznek az allergia tünetei az év egyes szakaszaiban. A hazai allergiás betegek többsége az egészségügyi statisztikák szerint a parlagfű virágporától szenved, azonban […]

Tovább

Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya