Szolgáltatások

Gyógytorna/Onkológiai fizioterápia

Gyógytorna/Sportsérülések mozgásszervi rehabilitációja/Onkológiai fizioterápia/Fájdalomambulancia kezelések

Rendelőnk kivételesen széles tudású,  jól képzett gyógytornásza Csatári-Varga Zsuzsa.

Végez sportsérülések és műtétek utáni rehabilitációs kezeléseket, komplex onkorehabilitációs kezelések részeként szükséges adekvát mozgásterápiát, fizioterápiát és gyógytornát.

Sportsérüléseket követő mozgásszervi rehabilitáció keretében, a kötőszöveti elemek rugalmasságának helyreállítása, illetve a sérülések hátterében gyakran tapasztalható kedvezőtlen terheléshez vezető mozgásminta leépítése kerül a mozgásterápia fókuszába.

Csatári-Varga Zsuzsa zuglói rendelőnkben (1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 81.) várja az onkológiai kezelésen (műtéten) átesett betegeket is rendelésén.

Például mellrák /rekonstrukciós műtéten átesett beteg számára az alábbi problémák esetén nyújt segítséget speciálisan képzett onkológiai fizioterapeutánk/gyógytornászunk:

  • A mozgató szervrendszert érintő műtétek után
  • emlő daganatos megbetegedések miatt történő műtétet követően
  • hónalji nyirokcsomóláncba történő műtéti beavatkozást követően, függetlenül a műtéti kiterjesztés típusától
  • rekonstrukciós műtét előtti felkészítés és rekonstrukciós műtét utáni utógondozás
  • műtétek következményeként kialakuló átmeneti vagy tartós testképzavar
  • idegrendszert érintő daganat ellátása után jelentkező idegellátási zavarok, mozgásos tünetek
  • nyiroködéma – egyes régiókat érintő nyirokcsomó lánc kiirtást követően (lásd Marcsi története című írásunkat).

   Időpontfoglalás

   Foglaljon időpontot online!
   Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

   Időpontfoglalás


    

   További információk az onkológiai fizioterápiáról itt olvashatóak: ONKOLÓGIAI FIZIOTERÁPIA/GYÓGYTORNA

 

Onkológiai fizioterapeuta/gyógytornászunk: Csatári-Varga Zsuzsa várja az onkológiai kezelésen (műtéten) átesett betegeket rendelésén

Fájdalomambulancia

A Panoráma Poliklinika Fájdalomambulanciáján kiváló idegsebészünk vezetésével különleges orvoscsapat dolgozik azon, hogy minden Páciensünk a számára leginkább megfelelő szakemberhez kerüljön, a fájdalom kiváltó okára rövid időn belül fény derüljön és a panaszok mielőbb enyhüljenek. 

Fájdalomambulanciánkon két nagy tudású idegsebész, neurológus, egészségpszichológus, gyógytornász összehangolt munkája segít a hozzánk fordulók panaszainak enyhítésében, megszüntetésében.

Időpontfoglaláskor ne feledje beírni a megjegyzés rovatba az észlelt panaszait! Ez alapján kollégánk közvetlenül veszi fel Önnel a kapcsolatot, hogy a gyógyulás a megfelelő szakorvosnál induljon, a lehető legrövidebb időn belül. Várjuk panaszainak megjelölését e-mailen is: recepcio@panoramaklinika.hu

Illetve online közvetlenül is be tud jelentkezni gyógytornászunkhoz, Csatári Varga Zsuzsához.


Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online!
Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Időpontfoglalás


Zuglói rendelőnkben (1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 81.), a Fájdalomambulancia rendelésünkhöz kötötten mozgásterápia, gyógytorna érhető el Csatári-Varga Zsuzsa vezetésével.


PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

Gasztroszkópia a Panoráma Poliklinika Gasztroenterológiai Centrumában

A gasztroszkópos vizsgálat, más néven felső endoszkópia során az orvos speciális, kamerával felszerelt eszközzel tekinti meg az emésztőrendszer felső részeit: a nyelőcsövet, a gyomrot és a nyombél első szakaszát. A vizsgálat számos emésztőrendszeri probléma – például gyomorfekélyek, nyelőcső visszerek, nyelőcső-, gyomor-, patkóbél daganatok – diagnosztizálásában segít, és kisebb beavatkozások elvégzésére is alkalmas. A vizsgálatra a […]

Tovább

Kolonoszkópia a Panoráma Poliklinika Gasztroenterológiai Centrumában

A kolonoszkópos vizsgálat (vastagbéltükrözés), más néven alsó endoszkópia a vastagbélben található problémák – pl. daganatok, gyulladás, divertikulózis – diagnosztizálásában segít. Az eljárás során a gasztroenterológus szakorvos egy kamerával ellátott hajlékony eszközt vezet az altatott vagy bódításban lévő páciens vastagbelébe a végbélnyíláson keresztül. Az alapos betekintés mellett az eljárás szövetminták vételezésére is alkalmas: a vastagbélben talált […]

Tovább

A fájdalomtól meg lehet szabadulni

Folyamatosan fennálló vagy visszatérő fájdalommal élni fizikailag és pszichésen is gyötrelmes. A fájdalomérzet ráadásul nem konstans, idővel növekedhet, a hosszan tartó erős fájdalom hatására ugyanis csökken a fájdalomküszöb az érintett testrészben. A beteg fokozódó, akár elviselhetetlen fájdalmat él át, életkedve, életminősége hanyatlik, problémáján családja, környezete is osztozni kénytelen. Szerencsére elmúltak azok az idők, amikor az […]

Tovább

Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya