Szolgáltatások

Gyermekgyógyászat

Panoráma Poliklinika magán gyermekgyógyászat, gyermekgyógyászati rendelés

Csecsemő- és gyermekgyógyászati rendelésünkön gyermekorvosunk kedden és csütörtökön:  Dr. Kincs Judit

Hétfő délutánonként csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosunk, gyermek-gasztroenterológus szakorvos-jelöltként Dr. Mandula Tünde.

Hasfájás, köhögés, ugató köhögés, láz, nehézlégzés, kiütések a gyermek bőrén, és még jónéhány tünet jelezhet gyermekbetegséget. A Panoráma Poliklinikán klinikai (kórházi) gyakorlattal, alapos szakmai tudással rendelkező csecsemő – és gyermekgyógyász gyógyítja a gyermekeket és segít a szülőknek hasznos tanácsokkal a beteg gyermek gyors gyógyulása érdekében.

Kedd és csütörtök délutánonként, Dr. Kincs Judit előre egyeztetett időpontban, várakozás nélkül, a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel, laboratóriumi háttérrel, figyelemmel vizsgálja a gyermekeket. A pontos diagnózis felállításához (pl. hasfájás) gyermekradiológiai rendelésünkön speciálisan gyermek ultrahang vizsgálatokat végző radiológus szakorvos segíti a gyermekgyógyász munkáját.

Dr. Kincs Judit gyermek tüdőgyógyászati szakvizsgával és sokéves tapasztalattal diagnosztizálja az akutan lázas, köhögős, illetve egyéb panaszokkal érkező gyermekeket.

Dr. Mandula Tünde a csecsemő – és gyerekgyógyászati tudás mellett, gasztroenterológus szakorvosjelöltként szintén figyelemmel vizsgálja az akut tüneteket, különös tekintettel az alábbi panaszokra:

 • elhúzódó hasfájás, haspuffadás
 • vontatott súlyfejlődés, fogyás
 • reflux
 • nyelési nehezítettség
 • ételallergia (tej, tojás, olajos magvak, búza stb) -laktóz vagy fruktóz intolerancia gyanúja).

Gyermekorvosunk, Dr. Kövér Anna egyike azon kevés gyermekgyógyászoknak, aki az általános gyermekgyógyászati tudást haematológiai ismeretekkel is bővítette, így a gyermekkori vérképzési zavarok, vérszegénység és annak speciális tünetei ismeretében, komplex szemlélettel vizsgálja a gyermeket, figyelve a betegség tüneteinek testi és lelki oldalát is.

Dr. Szalbot Orsolya a csecsemő -és gyermekgyógyászati tudás mellett bőrgyógyász szakorvosjelöltként ugyancsak új oldalról vizsgálja a  gyermekkori kiütéssel járó kórképeket, végzi azok kezelését; az ekcéma; valamint a különböző bőrtünetek hátterében megbúvó belgyógyászati kórképek felismerését. ( A doktornő rendelése egyelőre tartósan szünetel!)


Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online!
Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Időpontfoglalás


Milyen tünetekkel forduljunk gyermekorvoshoz:

 • táplálkozási problémák esetén (a gyermek étvágytalan, keveset, vagy egyszerre túl mohón, sokat eszik)
 • tartós sápadtságot tapasztal a szülő
 • ha a baba hasfájós
 • lázas állapot, illetve elhúzódó panaszok, fejfájás, akut betegségek esetén (például ugató köhögés, hurutos köhögés, visszatérő köhögés)
 • fertőzés gyanús hányás, hasmenés
 • gyakori székrekedéssel küzd a gyermek
 • meglévő UH és labor leletek elemzéséért
 • tanácsadásért, másodvéleményért folyamatban lévő kezelés esetén
 • bőrjelenségek (kiütések, bőrpír, ekcéma, visszatérő csalánkiütés stb.), elváltozások miatt
 • hízékony vagy fejlődésben esetleg visszamaradást jelző tünetek (kételyek) esetén

Panoráma Poliklinika magán gyermekgyógyászat, gyermekgyógyászati rendelés

Gyermekgyógyászat: Legmodernebb labor és ultrahang vizsgálatok

Gyermekorvos szakrendelésünkön újszülött kortól 18 éves korig látjuk el a gyermekeket maximális odafigyeléssel a legmodernebb szakmai és technikai háttérrel, valamint olyan családias környezetben, amely segít feloldani a gyermekek esetleges félelmét. Orvosaink a visszatérő tüneteket, betegségeket pszichoterapeutáinkkal megbeszélve, közös konzultációk keretében, szakmai együttműködésben, komplexen kezelik.

Egyéb gyermekgyógyászati szolgáltatásaink:

Fájdalommentes vérvétel gyermekeknek


PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

ADHD-val a mindennapokban

Élő Facebook-beszélgetés május 9-én 17.30-tól. Csatlakozzon hozzánk élőben! Regisztráljon e-mailen: panorama@panoramaklinika.hu Az ADHD az egyik leggyakoribb gyermek- és serdülőkori viselkedési zavar. Dr. Baracskai Mónika gyermek- és ifjúságpszichiáter 16 évnyi svédországi tapasztalatot hozott haza Magyarországra: klinikánkon az érintett gyermekekkel és szüleikkel foglalkozik. KÉRDEZZENEK – VÁLASZOLUNK! Facebook eseményünk itt érhető el: https://www.facebook.com/events/354328100952692 Csatlakozzon hozzánk élőben!   Az élő Facebook-beszélgetésben […]

Tovább

Dolgos utcai rendelőnkkel épületen belül költözünk

Tisztelt Pácienseink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy azok a pszichoterápiák (egyéni és csoportos ülések), amelyeknek eddig a 1126 Budapest, Dolgos utca 2., 2. lépcsőház 1. emeletén található rendelőnk biztosított helyszínt, 2024. április 2-ától épületen belül a Dolgos utca 2. 1/A címre költöznek. A magasföldszinti helyiségek bejárata a Dolgos utca sarkán, a Brassai Sámuel utca csatlakozásánál található. Szeretettel […]

Tovább

Riasztó? – öt tényező, ami növeli az emlődaganat kialakulásának kockázatát

Örökletes-e az emlődaganat, a petefészekrák? Genetikai fogékonyság kétségkívül létezik, de a tudományos eredmények statisztikai jellegűek, és nem pótolják az alapos kivizsgálást és egyéni kockázatértékelést – figyelmeztet dr. Mühl Dorottya klinikai onkológus. Kétségtelen, hogy az emlődaganatok kialakulásában vannak hajlamosító tényezők, amelyekre a betegség prevenciója során érdemes odafigyelni. Vannak köztük befolyásolható és nem befolyásolható tényezők egyaránt. Vegyük […]

Tovább

Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya