Szolgáltatások

Gyermekgyógyászat

Panoráma Poliklinika magán gyermekgyógyászat, gyermekgyógyászati rendelés

Csecsemő- és gyermekgyógyászati rendelésünkön gyermekorvosunk kedden és csütörtökön:  Dr. Kincs Judit

Hétfő délutánonként csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosunk, gyermek-gasztroenterológus szakorvos-jelöltként Dr. Mandula Tünde.

Hasfájás, köhögés, ugató köhögés, láz, nehézlégzés, kiütések a gyermek bőrén, és még jónéhány tünet jelezhet gyermekbetegséget. A Panoráma Poliklinikán klinikai (kórházi) gyakorlattal, alapos szakmai tudással rendelkező csecsemő – és gyermekgyógyász gyógyítja a gyermekeket és segít a szülőknek hasznos tanácsokkal a beteg gyermek gyors gyógyulása érdekében.

Kedd és csütörtök délutánonként, Dr. Kincs Judit előre egyeztetett időpontban, várakozás nélkül, a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel, laboratóriumi háttérrel, figyelemmel vizsgálja a gyermekeket. A pontos diagnózis felállításához (pl. hasfájás) gyermekradiológiai rendelésünkön speciálisan gyermek ultrahang vizsgálatokat végző radiológus szakorvos segíti a gyermekgyógyász munkáját.

Dr. Kincs Judit gyermek tüdőgyógyászati szakvizsgával és sokéves tapasztalattal diagnosztizálja az akutan lázas, köhögős, illetve egyéb panaszokkal érkező gyermekeket.

Dr. Mandula Tünde a csecsemő – és gyerekgyógyászati tudás mellett, gasztroenterológus szakorvosjelöltként szintén figyelemmel vizsgálja az akut tüneteket, különös tekintettel az alábbi panaszokra:

 • elhúzódó hasfájás, haspuffadás
 • vontatott súlyfejlődés, fogyás
 • reflux
 • nyelési nehezítettség
 • ételallergia (tej, tojás, olajos magvak, búza stb) -laktóz vagy fruktóz intolerancia gyanúja).

Gyermekorvosunk, Dr. Kövér Anna egyike azon kevés gyermekgyógyászoknak, aki az általános gyermekgyógyászati tudást haematológiai ismeretekkel is bővítette, így a gyermekkori vérképzési zavarok, vérszegénység és annak speciális tünetei ismeretében, komplex szemlélettel vizsgálja a gyermeket, figyelve a betegség tüneteinek testi és lelki oldalát is.

Dr. Szalbot Orsolya a csecsemő -és gyermekgyógyászati tudás mellett bőrgyógyász szakorvosjelöltként ugyancsak új oldalról vizsgálja a  gyermekkori kiütéssel járó kórképeket, végzi azok kezelését; az ekcéma; valamint a különböző bőrtünetek hátterében megbúvó belgyógyászati kórképek felismerését. ( A doktornő rendelése egyelőre tartósan szünetel!)


Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online!
Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Időpontfoglalás


Milyen tünetekkel forduljunk gyermekorvoshoz:

 • táplálkozási problémák esetén (a gyermek étvágytalan, keveset, vagy egyszerre túl mohón, sokat eszik)
 • tartós sápadtságot tapasztal a szülő
 • ha a baba hasfájós
 • lázas állapot, illetve elhúzódó panaszok, fejfájás, akut betegségek esetén (például ugató köhögés, hurutos köhögés, visszatérő köhögés)
 • fertőzés gyanús hányás, hasmenés
 • gyakori székrekedéssel küzd a gyermek
 • meglévő UH és labor leletek elemzéséért
 • tanácsadásért, másodvéleményért folyamatban lévő kezelés esetén
 • bőrjelenségek (kiütések, bőrpír, ekcéma, visszatérő csalánkiütés stb.), elváltozások miatt
 • hízékony vagy fejlődésben esetleg visszamaradást jelző tünetek (kételyek) esetén

Panoráma Poliklinika magán gyermekgyógyászat, gyermekgyógyászati rendelés

Gyermekgyógyászat: Legmodernebb labor és ultrahang vizsgálatok

Gyermekorvos szakrendelésünkön újszülött kortól 18 éves korig látjuk el a gyermekeket maximális odafigyeléssel a legmodernebb szakmai és technikai háttérrel, valamint olyan családias környezetben, amely segít feloldani a gyermekek esetleges félelmét. Orvosaink a visszatérő tüneteket, betegségeket pszichoterapeutáinkkal megbeszélve, közös konzultációk keretében, szakmai együttműködésben, komplexen kezelik.

Egyéb gyermekgyógyászati szolgáltatásaink:

Fájdalommentes vérvétel gyermekeknek


PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

Hasfájás és társai: funkcionális gyomor-bél rendszeri kórképek gyermekkorban

Már csecsemőkortól ismerünk olyan betegségeket, amelyek bár valódi szervi, azon belül főleg gyomor-bél rendszeri tüneteket okoznak, a kiváltó okot mégsem a bélben kell keresni. Nagyon sok tünet esetében ma már tudottan a megváltozott bél-agy tengely kétirányú kapcsolata áll, amelynek hibás működése többek között pszichoszomatikus jellegű betegségekben is felmerül. Már csecsemő- és kisdedkorban okozhat tüneteket a […]

Tovább

Gyomortükrözés és vastagbéltükrözés gyermekek számára

A gyermekkori gyomor-bél rendszeri (gasztrointesztinális) panaszok egyre gyakoribbak és egyre fiatalabb korban jelentkeznek. A panaszok néha életkori sajátosságból fakadnak, vagyis kinőhetőek, máskor azonban komoly, sürgős ellátást igénylő kórképek, pl. fertőzések, gyulladások, illetve egyes esetekben az életvitelt, életminőséget tartósan megváltoztató tartós állapotok – ételallergiák, ételintoleranciák, autoimmun folyamatok – húzódnak meg mögöttük. Az is előfordul, hogy valamilyen […]

Tovább

Irritábilisbél-szindróma: felismerés, elfogadás és megküzdés

Az irritábilisbél-szindróma (irritable bowel syndrome – IBS) a vastagbelet érintő funkcionális emésztőrendszeri rendellenesség. „Funkcionális” alatt azt értjük, hogy a megbetegedés és a tünetek mögött nincsen egyértelműen diagnosztizálható szervi eltérés. A szaporodó esetszámok és a kimutatható stresszfaktor arra vall, hogy az IBS civilizációs betegség. Mivel a testi tünetek mögött lelki okok állhatnak, az IBS kezelése komplex […]

Tovább

Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya