Szolgáltatások

Gyermekgyógyászat

Panoráma Poliklinika magán gyermekgyógyászat, gyermekgyógyászati rendelés

Csecsemő- és gyermekgyógyász kollégáink: Dr. Szalbot Orsolya; Dr. Kövér Anna; Dr. Kincs Judit;

Hasfájás, köhögés, ugató köhögés, láz, nehézlégzés, kiütések a gyermek bőrén, és még jónéhány tünet jelezhet gyermekbetegséget. A Panoráma Poliklinikán klinikai (kórházi) gyakorlattal, alapos szakmai tudással rendelkező csecsemő – és gyermekgyógyász gyógyítja a gyermekeket és segít a szülőknek hasznos tanácsokkal a beteg gyermek gyors gyógyulása érdekében.

Dr. Kövér Anna csütörtök délutánonként, Dr. Kincs Judit kedd délutáni, valamint Dr.Szalbot Orsolya ugyancsak kedd délutáni rendelésein előre egyeztetett időpontban, várakozás nélkül, a legmodernebb diagnosztikai eszközökkel, laboratóriumi háttérrel áll a hozzánk forduló családok rendelkezésre. A pontos diagnózis felállításához (pl. hasfájás) gyermekradiológiai rendelésünkön speciálisan gyermek ultrahang vizsgálatokat végző radiológus szakorvos segíti a gyermekgyógyász munkáját.

Gyermekorvosunk, Dr. Kövér Anna egyike azon kevés gyermekgyógyászoknak, aki az általános gyermekgyógyászati tudást haematológiai ismeretekkel is bővítette, így a gyermekkori vérképzési zavarok, vérszegénység és annak speciális tünetei ismeretében, komplex szemlélettel vizsgálja a gyermeket, figyelve a betegség tüneteinek testi és lelki oldalát is. Dr. Kincs Judit pedig gyermek tüdőgyógyászati szakvizsgával és sokéves tapasztalattal vizsgálja, diagnosztizálja az akutan lázas, köhögős, illetve egyéb panaszokkal érkező gyermekeket.

Dr. Szalbot Orsolya a csecsemő -és gyermekgyógyászati tudás mellett bőrgyógyász szakorvosjelöltként ugyancsak új oldalról vizsgálja a  gyermekkori kiütéssel járó kórképeket, végzi azok kezelését; az ekcéma; valamint a különböző bőrtünetek hátterében megbúvó belgyógyászati kórképek felismerését.


Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online!
Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Időpontfoglalás


Milyen tünetekkel forduljunk gyermekorvoshoz:

  • táplálkozási problémák esetén (a gyermek étvágytalan, keveset, vagy egyszerre túl mohón, sokat eszik)
  • tartós sápadtságot tapasztal a szülő
  • ha a baba hasfájós
  • lázas állapot, illetve elhúzódó panaszok, fejfájás, akut betegségek esetén (például ugató köhögés, hurutos köhögés, visszatérő köhögés)
  • fertőzés gyanús hányás, hasmenés
  • gyakori székrekedéssel küzd a gyermek
  • meglévő UH és labor leletek elemzéséért
  • tanácsadásért, másodvéleményért folyamatban lévő kezelés esetén
  • bőrjelenségek (kiütések, bőrpír, ekcéma, visszatérő csalánkiütés stb.), elváltozások miatt
  • hízékony vagy fejlődésben esetleg visszamaradást jelző tünetek (kételyek) esetén

Panoráma Poliklinika magán gyermekgyógyászat, gyermekgyógyászati rendelés

Gyermekgyógyászat: Legmodernebb labor és ultrahang vizsgálatok

Gyermekorvos szakrendelésünkön újszülött kortól 18 éves korig látjuk el a gyermekeket maximális odafigyeléssel a legmodernebb szakmai és technikai háttérrel, valamint olyan családias környezetben, amely segít feloldani a gyermekek esetleges félelmét. Orvosaink a visszatérő tüneteket, betegségeket pszichoterapeutáinkkal megbeszélve, közös konzultációk keretében, szakmai együttműködésben, komplexen kezelik.

Egyéb gyermekgyógyászati szolgáltatásaink:

Fájdalommentes vérvétel gyermekeknek


PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

Pszichoszomatika: a test és a lélek kapcsolata

…mert a testi tüneteinket erősen befolyásolják a lelki problémáink…. Ha lelki működésünkben bekövetkező zavarok miatt a működési egyensúly megbomlik, akkor testi szinten is tünetek jelentkezhetnek. A pszichoszomatikus orvosi szemlélet szerint a betegségre fókuszálás helyett a beteg, mint ember megértése lényeges a gyógyítás, gyógyulás folyamatában. Az érzelmeink, a gondolataink és a mentális állapotunk hatással van a […]

Tovább

Merjünk segítséget kérni!

Ha fájdalommal élünk, amely időnként visszatér, legyen az testi fájdalom, vagy akár lelkileg megviselő érzés, amely krónikusan testi tünetekben jelentkezik, fontos, hogy birtokában legyünk az információnak: van segítség! Ha a gyermekkel kapcsolatban látszanak problémák a családban, akár viselkedésbeli, akár más jellegű, fontos látnunk, hogy “nem kizárólag a szülő tehet arról, ha a gyermekkel gond van” […]

Tovább

ADHD-s gyermek a családban

„Az ADHD, a figyelemhiányos hiperaktivitási zavar a mai tudás szerint döntően biológiailag meghatározott pszichés nehézség, és elsősorban öröklődik az erre való hajlam, temperamentum. Sok esetben derül ki az, hogy ha egy családban ADHD-s gyermeket diagnosztizálnak, akkor ott a szülők is elkezdik magukon felfedezni ezeket a tüneteket” – hangsúlyozza Dr. Mészáros Gergely felnőtt- és gyermekpszichiáter, akivel a […]

Tovább

Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya