Szolgáltatások

Belgyógyászat

A belgyógyászat, mint orvosi szakterület a szervezet egészét érintő betegségekkel és azok gyógyításával foglalkozik. Így a szív- és érrendszer, légző-, vérképző-, emésztőszervek, máj, belső elválasztású mirigyek stb. A Panoráma Poliklinikán jól képzett, több szakvizsgával is rendelkező belgyógyász szakorvososok látják el a betegeket.

A belgyógyászat nyomán több speciális szakterületen jött létre mélyebb tudás, mint például a szív betegségeivel foglalkozó kardiológia, a tüdő betegségeire összpontosító pulmonológia vagy a vérképző-rendszert vizsgáló hematológia. Intézetünkben szinte mindegyik, felsorolt szakterületre lehet vizsgálatra, konzultációra időpontot foglalni (a felsoroltakon kívül onkológiai tanácsadás, endokrinológia, nefrológia is elérhető rendelőnkben).


Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online!
Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Időpontfoglalás


Milyen tünetekkel érdemes belgyógyász szakorvoshoz fordulni?

 • Visszatérő hasi fájdalom
 • Légúti megbetegedés
 • Fáradékonyság vagy rossz közérzet jelentkezésekor
 • Fogyás (nem tervezett súlyvesztés)
 • Vérszegénység
 • Gyengeség
 • Vérnyomás problémák
 • Magas koleszterin (vérzsír eltérések) és számos más, akár rövid időn belül bekövetkezett változás

Belgyógyász szakorvosaink: Dr. Máté Judit, Dr. Molnár Zsuzsanna

A belgyógyászat, mint orvosi szakterület a szervezet egészét érintő betegségekkel és azok gyógyításával foglalkozik.

Mi történik a belgyógyászati vizsgálaton?

A tünetek, panaszok, kórtörténet alapján a belgyógyász szakorvos a szükséges diagnosztikus sorrend alapján (laboratóriumi vizsgálatok, EKG vizsgálat, képalkotó vizsgálatok) állítja fel a diagnózist, illetve javasolhat további szakorvosi konzultációt.

Belgyógyászati áttekintő vizsgálat keretében szükség esetén EKG vizsgálatot is végeznek szakorvosaink. Bizonyos esetekben a belgyógyász szakorvos szükségesnek láthat kiegészítő vizsgálatokat is, amelyekre szintén lehetőség van szakrendelőnkben:

 • Ultrahang diagnosztika
 • Laborvizsgálatok
 • Holter (24 órás EKG vizsgálat)
 • ABPM (24 órás vérnyomás monitorozás)

Rendelőnk szemlélete szerint szükség esetén a tünetek hátterében meghúzódó pszichoszomatikus okokat is feltárják komplex szakorvosi vizsgálat keretében.

A 24 órás Holter (EKG monitorozás) vizsgálatot illetve a szintén 24 órás ABPM (vérnyomás monitorozás) vizsgálatot, vagy a nyugalmi EKG vizsgálatot érdemes a szakorvosi konzultációt megelőző napokban kérni, hogy az orvos-beteg találkozás alkalmával, a szakorvos már az eredmények értékelését is el tudja végezni.

Ezekhez a vizsgálatokhoz az időpontot online foglaló rendszerünkön keresztül külön is be lehet jegyezni az alábbi linken:

ABPM, Holter, nyugalmi EKG vizsgálatok

 


PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

Miért pont én?

A különböző daganatos betegségek különböző életkorban jelennek meg a betegpopulációkban, például a Magyarországon a nők körében leggyakoribbnak számító emlőtumor jellemzően 50-65 éves kor között alakul ki, azonban fiatalabb nőknél is megjelenhet, akár 40 éves kor alatt is. A heretumoros férfi betegek életkora leginkább 15-35 éves korra tehető. Így a cél nemcsak a gyógyulás/gyógyítás, de a […]

Tovább

Autogén Tréning csoport folyamatosan indul a Panoráma Poliklinikán

Jelentkezés folyamatosan a csoport@panoramaklinika.hu e-mail címen. A legközelebbi csoport kezdési időpontja 2023. február 24. Stresszkezelés, problémamegoldási stratégiák, az immun- és az endokrin rendszer működésének helyreállítása Számos olyan stresszfaktort ismerünk, melyeket sajnos nincs lehetőségünk kiiktatni a mindennapjainkból. Gondolhatunk itt a munkahelyünk vagy a magánéletünk kihívásaira, különböző szerepeink, feladataink ellátására, a feszes napirendekre vagy éppen a világjárvány okozta […]

Tovább

Pszichodráma csoport indul februárban a Panoráma Poliklinikán

A pszichodráma csoportot javasoljuk azoknak, akik: számára nehézséget okoz az érzelmeik megfogalmazása – azt sokszor testi tünetekkel kommunikálják szociális szorongást élnek át nehézségeket élnek át a kapcsolatteremtésben, vagy életük egyes területein (pl.: munka, tanulás, család) segítséget szeretnének kapni konfliktuskezelés, érzelmi szabályozás kapcsán reálisabb önértékelésre, nagyobb önbizalomra vágynak A csoport két hetente kedd esténként 17:30-tól 20:45-ig […]

Tovább

Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya