Szolgáltatások

Belgyógyászat

A belgyógyászat, mint orvosi szakterület a szervezet egészét érintő betegségekkel és azok gyógyításával foglalkozik. Így a szív- és érrendszer, légző-, vérképző-, emésztőszervek, máj, belső elválasztású mirigyek stb. A Panoráma Poliklinikán jól képzett, több szakvizsgával is rendelkező belgyógyász szakorvososok látják el a betegeket.

A belgyógyászat nyomán több speciális szakterületen jött létre mélyebb tudás, mint például a szív betegségeivel foglalkozó kardiológia, a tüdő betegségeire összpontosító pulmonológia vagy a vérképző-rendszert vizsgáló hematológia. Intézetünkben szinte mindegyik, felsorolt szakterületre lehet vizsgálatra, konzultációra időpontot foglalni (a felsoroltakon kívül onkológiai tanácsadás, endokrinológia, nefrológia is elérhető rendelőnkben).


Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online!
Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Időpontfoglalás


Milyen tünetekkel érdemes belgyógyász szakorvoshoz fordulni?

 • Visszatérő hasi fájdalom
 • Légúti megbetegedés
 • Fáradékonyság vagy rossz közérzet jelentkezésekor
 • Fogyás (nem tervezett súlyvesztés)
 • Vérszegénység
 • Gyengeség
 • Vérnyomás problémák
 • Magas koleszterin (vérzsír eltérések) és számos más, akár rövid időn belül bekövetkezett változás

Belgyógyász szakorvosaink: Dr. Máté Judit, Dr. Molnár Zsuzsanna

A belgyógyászat, mint orvosi szakterület a szervezet egészét érintő betegségekkel és azok gyógyításával foglalkozik.

Mi történik a belgyógyászati vizsgálaton?

A tünetek, panaszok, kórtörténet alapján a belgyógyász szakorvos a szükséges diagnosztikus sorrend alapján (laboratóriumi vizsgálatok, EKG vizsgálat, képalkotó vizsgálatok) állítja fel a diagnózist, illetve javasolhat további szakorvosi konzultációt.

Belgyógyászati áttekintő vizsgálat keretében szükség esetén EKG vizsgálatot is végeznek szakorvosaink. Bizonyos esetekben a belgyógyász szakorvos szükségesnek láthat kiegészítő vizsgálatokat is, amelyekre szintén lehetőség van szakrendelőnkben:

 • Ultrahang diagnosztika
 • Laborvizsgálatok
 • Holter (24 órás EKG vizsgálat)
 • ABPM (24 órás vérnyomás monitorozás)

Rendelőnk szemlélete szerint szükség esetén a tünetek hátterében meghúzódó pszichoszomatikus okokat is feltárják komplex szakorvosi vizsgálat keretében.

A 24 órás Holter (EKG monitorozás) vizsgálatot illetve a szintén 24 órás ABPM (vérnyomás monitorozás) vizsgálatot, vagy a nyugalmi EKG vizsgálatot érdemes a szakorvosi konzultációt megelőző napokban kérni, hogy az orvos-beteg találkozás alkalmával, a szakorvos már az eredmények értékelését is el tudja végezni.

Ezekhez a vizsgálatokhoz az időpontot online foglaló rendszerünkön keresztül külön is be lehet jegyezni az alábbi linken:

ABPM, Holter, nyugalmi EKG vizsgálatok

 


PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

ADHD rendelés felnőtt páciensek számára

A Panoráma Poliklinika komplex ADHD diagnosztika rendelést indít felnőttek számára. A kivizsgálást végző team pszichiáter (Dr. Oczella Péter), szomatikus szakorvosok(Dr. Máté -Horváth Nóra és Dr. Spányik András) és pszichológus végzettségű szakemberekből áll (Kovács Erika), a kivizsgálást a szakmai protokollok figyelembevételével (nemzetközi standardok alapján) alakítottuk ki. A diagnosztikai eljárás során a pszichiátriai vizsgálat mellett szomatikus orvosi […]

Tovább

ADHD rendelés gyermekeknek

Szülői tájékoztató a klinikánkon végzett hiperaktivitás és figyelemzavar komplex kivizsgálási menetéről, négyéves kor feletti gyermekek részére. A Panoráma Poliklinika szakembereivel (gyermekpszichiáter, klinikai szakpszichológus és pszichológus-gyógypedagógus) intézményünkben új rendszerben zajló, a szakmai protokollokat követő, komplex ADHD kivizsgálást indítottunk el.  Ennek a több szakember bevonásával megvalósuló komplex kivizsgálásnak az egyik előnye, hogy a hiperaktivitás és figyelemzavar elkülönítése […]

Tovább

Indikációs interjú

Mit jelent és miért alkalmazzuk az indikációs interjút a Panoráma Poliklinikán? Az indikáció javallatot, ajánlást jelent. Orvosszakmai értelemben indok tehát, hogy egy bizonyos vizsgálatot, gyógyszert, ellátást alkalmazzanak. Miért alkalmazzuk a pszichoterápiás ellátás során? A pszichoterápiás szakmai irányelvek követése és a várólisták kialakulása miatt alkalmazzuk intézményünkben indikációs interjút. Ezzel gyorsabbá válhat a betegirányítás és elkerülhetővé válik […]

Tovább

Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya