Szolgáltatások

Belgyógyászat

A belgyógyászat, mint orvosi szakterület a szervezet egészét érintő betegségekkel és azok gyógyításával foglalkozik. Így a szív- és érrendszer, légző-, vérképző-, emésztőszervek, máj, belső elválasztású mirigyek stb. A Panoráma Poliklinikán jól képzett, több szakvizsgával is rendelkező belgyógyász szakorvososok látják el a betegeket.

A belgyógyászat nyomán több speciális szakterületen jött létre mélyebb tudás, mint például a szív betegségeivel foglalkozó kardiológia, a tüdő betegségeire összpontosító pulmonológia vagy a vérképző-rendszert vizsgáló hematológia. Intézetünkben szinte mindegyik, felsorolt szakterületre lehet vizsgálatra, konzultációra időpontot foglalni (a felsoroltakon kívül onkológiai tanácsadás, endokrinológia, nefrológia is elérhető rendelőnkben).


Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online!
Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Időpontfoglalás


Milyen tünetekkel érdemes belgyógyász szakorvoshoz fordulni?

 • Visszatérő hasi fájdalom
 • Légúti megbetegedés
 • Fáradékonyság vagy rossz közérzet jelentkezésekor
 • Fogyás (nem tervezett súlyvesztés)
 • Vérszegénység
 • Gyengeség
 • Vérnyomás problémák
 • Magas koleszterin (vérzsír eltérések) és számos más, akár rövid időn belül bekövetkezett változás

Belgyógyász szakorvosunk: Dr. Máté Judit

Mi történik a belgyógyászati vizsgálaton?

A tünetek, panaszok, kórtörténet alapján a belgyógyász szakorvos a szükséges diagnosztikus sorrend alapján (laboratóriumi vizsgálatok, EKG vizsgálat, képalkotó vizsgálatok) állítja fel a diagnózist, illetve javasolhat további szakorvosi konzultációt.

Belgyógyászati áttekintő vizsgálat keretében szükség esetén EKG vizsgálatot is végeznek szakorvosaink. Bizonyos esetekben a belgyógyász szakorvos szükségesnek láthat kiegészítő vizsgálatokat is, amelyekre szintén lehetőség van szakrendelőnkben:

 • Ultrahang diagnosztika
 • Laborvizsgálatok
 • Holter (24 órás EKG vizsgálat)
 • ABPM (24 órás vérnyomás monitorozás)

Rendelőnk szemlélete szerint szükség esetén a tünetek hátterében meghúzódó pszichoszomatikus okokat is feltárják komplex szakorvosi vizsgálat keretében.

A 24 órás Holter (EKG monitorozás) vizsgálatot illetve a szintén 24 órás ABPM (vérnyomás monitorozás) vizsgálatot, vagy a nyugalmi EKG vizsgálatot érdemes a szakorvosi konzultációt megelőző napokban kérni, hogy az orvos-beteg találkozás alkalmával, a szakorvos már az eredmények értékelését is el tudja végezni.

Ezekhez a vizsgálatokhoz az időpontot online foglaló rendszerünkön keresztül külön is be lehet jegyezni az alábbi linken:

ABPM, Holter, nyugalmi EKG vizsgálatok

 


PszichoLogic

Cikkek, hírek, bejegyzések

Gasztroszkópia a Panoráma Poliklinika Gasztroenterológiai Centrumában

A gasztroszkópos vizsgálat, más néven felső endoszkópia során az orvos speciális, kamerával felszerelt eszközzel tekinti meg az emésztőrendszer felső részeit: a nyelőcsövet, a gyomrot és a nyombél első szakaszát. A vizsgálat számos emésztőrendszeri probléma – például gyomorfekélyek, nyelőcső visszerek, nyelőcső-, gyomor-, patkóbél daganatok – diagnosztizálásában segít, és kisebb beavatkozások elvégzésére is alkalmas. A vizsgálatra a […]

Tovább

Kolonoszkópia a Panoráma Poliklinika Gasztroenterológiai Centrumában

A kolonoszkópos vizsgálat (vastagbéltükrözés), más néven alsó endoszkópia a vastagbélben található problémák – pl. daganatok, gyulladás, divertikulózis – diagnosztizálásában segít. Az eljárás során a gasztroenterológus szakorvos egy kamerával ellátott hajlékony eszközt vezet az altatott vagy bódításban lévő páciens vastagbelébe a végbélnyíláson keresztül. Az alapos betekintés mellett az eljárás szövetminták vételezésére is alkalmas: a vastagbélben talált […]

Tovább

A fájdalomtól meg lehet szabadulni

Folyamatosan fennálló vagy visszatérő fájdalommal élni fizikailag és pszichésen is gyötrelmes. A fájdalomérzet ráadásul nem konstans, idővel növekedhet, a hosszan tartó erős fájdalom hatására ugyanis csökken a fájdalomküszöb az érintett testrészben. A beteg fokozódó, akár elviselhetetlen fájdalmat él át, életkedve, életminősége hanyatlik, problémáján családja, környezete is osztozni kénytelen. Szerencsére elmúltak azok az idők, amikor az […]

Tovább

Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya