Szabó Melinda

gyermek- és ifjúsági klinikai szakpszichológus, pszichoanalitikusan orientált gyermekterapeuta

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Derkovits u. 7.

Bejelentkezés

Egyes ellátásainkhoz – pszichológusainkhoz, pszichoterapeutáink és pszichiátereink egy részéhez, addiktológusainkhoz, valamint gyógypedagógusunkhoz – előzetes időpont-egyeztetés szükséges. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Ezt követően telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szakmai tapasztalatomat családsegítő szolgálatnál, pedagógiai szakszolgálatokban, magánrendelésben szereztem. Szemléletem analitikus irányultságú. Legfőbb terápiás és diagnosztikus eszközöm a gyerekkel, serdülővel történő találkozások során kibontakozó kapcsolat. Munkám során abban támogatom a hozzám fordulókat, hogy a fejlődés és az élet során adódó nehézségeikben saját megoldásaikat találják meg. A gyerek- és serdülő terápiákban fontosnak tartom a szülőkkel való együtt gondolkodást, az elakadások közös megértését, ezáltal a szülő – gyerek kapcsolat mélyítését, harmonizálását.

A hatékony segítségnyújtásban elengedhetetlen egy minél pontosabb állapotfelmérés. Gyermek- és serdülő pszichodiagnosztikai kérdések megválaszolásában a szabad játék-, beszélgetés eszköze mellett, projektív teszteket, képességteszteket alkalmazok. A Panoráma Poliklinika keretén belül abban a szerencsés helyzetben lehet részem, hogy a pszichodiagnosztikai kérdések megválaszolása szakorvos- és fejlesztő pedagógus / gyógypedagógus kollégákkal közös teamben történhet, lehetőséget adva a szélesebb  problémafeltárásra, mélyrehatóbb megértésre, hatékonyabb segítségnyújtásra.

Kapcsolódó szolgáltatások

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email