Répássy Anna

gyógytornász

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Dolgos u. 2. 1/A

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Gyógytorna, manuálterápia, speciális kezelések széles körét kínálja, pácienseit aktív, egyénre szabott terápiákba vonja be Répássy Anna gyógytornász, aki a Fájdalomambulancia munkájában is részt vesz a Panoráma Poliklinikán.

2021-ben szerzett gyógytornász (BSc) diplomát a Semmelweis Egyetemen. Részt vett a Feövenyessy Medical Fitness Akadémia és az Oriolus-Med különféle szakmai továbbképző tanfolyamain és a Stecco-féle manuálterápiás képzéseken. 2022-ben kezdte meg tanulmányait a Semmelweis Egyetem által akkreditált manuálterapeuta-képzésen. Tizenöt éve személyi edzőként, a diploma megszerzése óta gyógytornászként is segíti pácienseit.

Panoráma Poliklinikán a Fájdalomambulancia munkájában is közreműködik.

Fő szakterületei

  • fascia- (kötőszöveti) kezelések fájdalom ellen
  • műtét utáni rehabilitáció, hegkezelés
  • testtartás javítása, stabilizáló gyógytorna
  • általános fizikai állapot javítása
  • viszcerális terápia (belső szervek manuális terápiája)
  • vagus terápia (közérzetjavító terápia)

„Nemcsak a saját bőrömön, hanem gyógytornászként és személyi edzőként a pácienseim életében is azt tapasztalom, hogy a rendszeres mozgás a mindennapi ritmusunkba beleültetve csodákra képes. Sokszor nehezen indul, és van, hogy egy-egy – a szó szoros értelmében – fájdalmasabb életszakasz jön, de ez segítséggel, szakmai támogatással megoldható. Ennek fényében a pácienseket aktív terápiára ösztönzöm, egyénre szabott feladatokkal. Emellett a terápia megsegítésére manuális fogásokat, kötőszöveti kezeléseket is alkalmazok.”

Kapcsolódó szolgáltatások

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email