Répássy Anna

gyógytornász

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Derkovits u. 7.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Gyógytorna, manuálterápia, speciális kezelések széles körét kínálja, pácienseit aktív, egyénre szabott terápiákba vonja be Répássy Anna gyógytornász, aki a Fájdalomambulancia munkájában is részt vesz a Panoráma Poliklinikán.

2021-ben szerzett gyógytornász (BSc) diplomát a Semmelweis Egyetemen. Részt vett a Feövenyessy Medical Fitness Akadémia és az Oriolus-Med különféle szakmai továbbképző tanfolyamain és a Stecco-féle manuálterápiás képzéseken. 2022-ben kezdte meg tanulmányait a Semmelweis Egyetem által akkreditált manuálterapeuta-képzésen. Tizenöt éve személyi edzőként, a diploma megszerzése óta gyógytornászként is segíti pácienseit.

Panoráma Poliklinikán a Fájdalomambulancia munkájában is közreműködik.

Fő szakterületei

  • fascia- (kötőszöveti) kezelések fájdalom ellen
  • műtét utáni rehabilitáció, hegkezelés
  • testtartás javítása, stabilizáló gyógytorna
  • általános fizikai állapot javítása
  • viszcerális terápia (belső szervek manuális terápiája)
  • vagus terápia (közérzetjavító terápia)

„Nemcsak a saját bőrömön, hanem gyógytornászként és személyi edzőként a pácienseim életében is azt tapasztalom, hogy a rendszeres mozgás a mindennapi ritmusunkba beleültetve csodákra képes. Sokszor nehezen indul, és van, hogy egy-egy – a szó szoros értelmében – fájdalmasabb életszakasz jön, de ez segítséggel, szakmai támogatással megoldható. Ennek fényében a pácienseket aktív terápiára ösztönzöm, egyénre szabott feladatokkal. Emellett a terápia megsegítésére manuális fogásokat, kötőszöveti kezeléseket is alkalmazok.”

Kapcsolódó szolgáltatások

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email