Posta Sára

gyermek- és ifjúsági klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus-jelölt

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Derkovits u. 7.

Bejelentkezés

Egyes ellátásainkhoz – pszichológusainkhoz, pszichoterapeutáink és pszichiátereink egy részéhez, addiktológusainkhoz, valamint gyógypedagógusunkhoz – előzetes időpont-egyeztetés szükséges. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Ezt követően telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Posta Sára a Panoráma Poliklinikán az ADHD szakrendelés keretein belül, gyermekek és szüleik pszichés támogatását (szülőkonzultáció, gyermek terápia) végzi.
***
Egyetemi tanulmányaimat Szegeden (BA), majd Budapesten (MA, klinikai és egészségpszichológia szakirány) végeztem. Tapasztalatszerzés céljából az egyetemi évek alatt kutatásokba kapcsolódtam be, és önkéntesként dolgoztam több kórházi osztályon. 2021. szeptemberétől a Pécsi Tudományegyetem gyermek- és ifjúsági klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus képzésében veszek részt. Első klinikai gyakorlati tapasztalatomat az I. számú Gyermekklinika Gyermekpszichiátriai osztályán szereztem, ahol az egészségügyi rendszert és a vizsgálati folyamatokat ismerhettem meg.

Diagnosztikai tudásom a Bethesda KIDSz Pedagógiai Szakszolgálatnál részállásos munkám során gyarapíthattam. 2020 szeptemberétől egy budapesti kerületi pedagógiai szakszolgálatnál dolgozom, ahol a szakértői, diagnosztikai tevékenység mellett gyerekek egyéni pszichológiai ellátását végzem. A munkám során dinamikus szemléletben gondolkodom, a terápiás tevékenységet szupervízió mellett végzem.

Kapcsolódó szolgáltatások

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email