Meixner Veronika

gyermek-és ifjúsági klinikai szakpszichológus, analitikusan orientált gyermekterapeuta

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Derkovits u. 7.

Bejelentkezés

Egyes ellátásainkhoz – pszichológusainkhoz, pszichoterapeutáink és pszichiátereink egy részéhez, addiktológusainkhoz, valamint gyógypedagógusunkhoz – előzetes időpont-egyeztetés szükséges. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Ezt követően telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Közel 20 éve dolgozom, mint pszichológus. Szakmai életutamat alapvetően a gyermekekkel, serdülőkkel való egyéni terápiás munka határozza meg. Pályám kezdetén, mint intézménypszichológus dolgoztam iskolában és óvodában, később pedagógiai szakszolgálatban láttam el szakértői vizsgálati és terápiás tevékenységet, majd egy néhány éves oktatói-tréneri kitekintés után jelenleg magánellátás keretében fogadom a hozzám fordulókat.

Terápiás szemléletemet az Ego Klinika analitikusan orientált gyermekterapeuta képzése formálta. Dinamikus szemléletben dolgozom, amelynek fókuszában a kapcsolat áll.

Gyermekekkel és családjukkal elsősorban magatartási és érzelmi nehézségek megoldásában dolgozom együtt, emellett kiemelten fontosnak tartom a szülőkkel való rendszeres konzultációt.

Meixner Veronika rendelési ideje a budai rendelőnkben (1126 Derkovits u.7.): csütörtök 15.00-18.00-ig.

Kapcsolódó szolgáltatások

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email