Kovacsics Leila

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Dolgos u.2. 1/A

Bejelentkezés

Egyes ellátásainkhoz – pszichológusainkhoz, pszichoterapeutáink és pszichiátereink egy részéhez, addiktológusainkhoz, valamint gyógypedagógusunkhoz – előzetes időpont-egyeztetés szükséges. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Ezt követően telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szakmai pályám kezdetén a Nemzeti Drogmegelőzési Intézetben végeztem koordinátori és kutatói munkát, később az Országos Addiktológiai Intézetben, majd a János Kórház Pszichiátriai és Pszichiátriai Rehabilitációs osztályán addiktológiai és pszichiátriai problémákkal küzdő felnőttekkel foglalkoztam. Ezt követően egy nevelési tanácsadó pszichológusaként betekintést nyertem a gyermekekkel kapcsolatos pszichológiai munkába is.

2016 óta a Panoráma Poliklinika szakrendelőjének csapatával dolgozom, ahol egyéni és csoportos pszichoterápiás munkát végzek. Munkám során hangsúlyt fektetek a testi-lelki folyamatok egymásra hatásának feltárására, ezért nagy örömömre szolgál, hogy mindezt multidiszciplináris szemléletű csapatmunkával a háttérben, biztonságos keretek között tudom megvalósítani. Módszerspecifikus képzettségeim között szerepel a pszichodráma – 2010 óta rendszeresen vezetek felnőtt és serdülő pszichodráma csoportokat – emellett csoportos és egyéni autogén tréningek oktatásával is foglalkozom. Jelenleg a Magyar Pszichoanalitikus Egyesület képzésében veszek részt, egyéni és csoportos terápiáimban is a pszichoanalitikusan orientált szemléletet követem.

Kapcsolódó szolgáltatások

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email