Kovács Erika

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Dolgos u. 2. 1/A

Bejelentkezés

Egyes ellátásainkhoz – pszichológusainkhoz, pszichoterapeutáink és pszichiátereink egy részéhez, addiktológusainkhoz, valamint gyógypedagógusunkhoz – előzetes időpont-egyeztetés szükséges. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Ezt követően telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Pszichodinamikus szemléletű terápiás munkámban fontos számomra a hozzám forduló gyerekekre és felnőttekre fordított elmélyült figyelem, a nyitottság, és a közös gondolkodás. A problémák megértéséhez és feldolgozásához, a személyiség rugalmasságának, alkalmazkodóképességének fokozásához a terápiában a verbális tartalmak mellett segítségül hívjuk a játékokban, a fantáziákban és az álmokban kifejeződő szimbolikus jelentéseket, valamint a terápiás kapcsolatban zajló történéseket is. Egy pszichoszomatikus szemléletű rendelő tagjaként munkámban a testi és lelki történések összefüggéseinek felfedezése is hangsúlyt kap.

Az alábbi problémákkal kereshetnek gyerekek és kamaszok esetében: megváltozott viselkedés, furcsa szokások, érzelmi-hangulati ingadozás, szorongás, indulatszabályozási problémák, beilleszkedési nehézségek, tanulási gondok.

Felnőttek esetében: önismeret mélyítésének igénye, stressz kezelés, krízishelyzetek (válás, betegség, gyász), gyereknevelési kérdések, dilemmák, szorongással járó állapotok, hangulati labilitás, indulatszabályozási nehézségek, kapcsolati problémák, ADHD diagnosztika komplex kivizsgálás keretében.

Panoráma Poliklinika:klinikai pszichológiapszichoterápia, autogén tréning.

Kapcsolódó szolgáltatások

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email