Hódi Ágnes

kiképző gyermek-serdülő – és felnőtt pszichoanalitikus, pszichodráma pszichoterapeuta, címzetes egyetemi tanár, szupervízor

Az egyetem elvégzése után gyerekpszichológusként kezdtem el dolgozni a faludi utcai gyerekpszichoterápiás rendelőben, ami meghatározta pszichoterápiás szemléletemet. Dinamikus szemléletű pszichoterápiában, majd felnőtt pszichoanalízisben képződtem, emellett sok terápiás inspirációt kaptam a csoporttól és a pszichodráma módszerétől. Az Ego klinikán eltöltött tíz év alatt olyan kollégákkal dolgozhattam együtt, akik egyszerre voltak mestereim, kollégáim és oktató társaim. Ezután is a magánellátás kereteiben dolgoztam, gyerekek és felnőttek egyéni és csoportos pszichoterápiája, valamint kollégák szupervíziós támogatása és kiképző analízise mellett a gyerekpszichoterápiás képzésben, valamint az egyetemi oktatásban vettem részt. Gyerekanalitikus tanulmányaimat és szupervizori képzésemet egy külföldi kiképző intézet kereteiben végeztem. 2018 óta Norvégiában élek, ahol egy állami pszichiátriai rendelőben dolgozom, emellett saját praxisomban pszichoterápiás, szupervíziós és pszichoanalitikus oktatói feladatokat látok el. Oktatóként részt veszek a nemzetközi gyermekanalitikus képzésben is.

2016 óta kísérem a Panoráma klinika munkáját, ahol a szakmai vezetőkkel szoros együttműködésben a pszichoterápiás team pszichoterápiás szupervízióját végzem.

A Panoráma csapatával egy kapcsolat-fókuszú, a gyerek-és fejlődéslélektani ismereteket is beépítő pszichodinamikus pszichoterápiás szemléletben dolgozunk együtt, egy olyan célkitűzéssel, hogy gyerek-és felnőtt pszichoterápiában képzett szakemberek (orvosok és különböző szakirányokban képzett pszichológusok) egymástól tanulva, egymás kompetenciáit is megismerve és tiszteletben tartva multidiszciplináris teamben működjenek együtt, a páciensek magas színvonalú pszichoterápiás ellátása érdekében.

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email