Gődény Anna

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Derkovits u. 7.

Bejelentkezés

Egyes ellátásainkhoz – pszichológusainkhoz, pszichoterapeutáink és pszichiátereink egy részéhez, addiktológusainkhoz, valamint gyógypedagógusunkhoz – előzetes időpont-egyeztetés szükséges. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Ezt követően telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen végeztem. Ezt követően a DEOEC Pszichiátriai Klinikán, majd a Kenézy Gyula Kórház Pszichoterápiás és Rehabilitációs Részlegén dolgoztam, közben klinikai pszichológiából szakvizsgát tettem. Érdeklődésem ekkortájt fordult a pszichoszomatikus betegségek felé, és kezdtem el dolgozni az Országos Onkológiai Intézetben, ahol 2020-ig vettem részt a betegek ellátásában. Ez idő alatt két évet Angliában töltöttem, ahol Hospice ellátásban önkéntes pszichológusként dolgoztam. Szakmai kapcsolataimon, mentoraimon keresztül erősödött meg a pszichodinamikus irányzat melletti elköteleződésem, így választottam a Tündérhegyi Pszichoterapeuta képzést. 2016-ban csatlakoztam a Panoráma pszichoterápiás teamjéhez, ahol olyan szakmai közösséget találtam, ahol a pszichoszomatika és a pszichoanalitikus gondolkodás egyszerre van jelen. Számomra kiemelten fontos, hogy teamben dolgozhassak, ahol szükség szerint pszichológusok és pszichiáterek, szomatikus orvosok közösen kezeljük a pácienseket.

Pszichoanalitikusan orientált szemléleti keretben dolgozom felnőttekkel. A terápia során abban tudok segíteni, hogy a közös munka során jobban meg tudják érteni viselkedésük, kapcsolataik, tüneteik mozgatórugóját, mert önmagunk jobb megismerése segítheti a tudatosabb döntéshozatalt, a kiegyensúlyozottabb életvezetést és harmonikusabb kapcsolatok kialakítását.

Onkopszichológiai konzultáció budai, 12. kerületi rendelőnkben érhető el.

A konzultációra időpontot kollégánk segítségével lehet egyeztetni: pszi@panoramaklinika.hu

Kapcsolódó szolgáltatások

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email