Farkass Lilla

gyógytornász-fizioterapeuta, manuálterapeuta, TestSzobrász® strukturális integrátor

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Derkovits u. 7.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Mozgásszervi elváltozások manuálterápiás, fizioterápiás támogatása, a testtartás és a testtudat fejlesztése áll Farkass Lilla sokoldalú szakmai tevékenységének homlokterében a Panoráma Poliklinikán. Manuálterápiás kezeléseivel és személeti munkájával a Fájdalomambulancia teammunkájába is bekapcsolódik.

Gyógytornász-fizioterapeuta (BSc) képzettséget 2015-ben szerzett a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán. Kezdetben kórházi rehabilitációs osztályon, majd a II. kerületi szakrendelőben dolgozott gyógytornászként főként reumatológiai, ortopéd-traumatológiai területen. Szakmai és személyes érdeklődése a „hands-on”, tehát kézzel végzett, érintésen alapuló technikák felé vezette; elsőként akkreditált manuálterapeuta képzettséget szerzett a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2021 óta magánpraxisok keretében szentel megfelelő időt, egyéni figyelmet és teret a mélyebb megértéseknek és változásoknak. Folyamatosan igyekszik gazdagítani szemléletét és technikáit, 2023 óta a TestSzobrászat® testtartás- és testtudatfejlesztő módszer kezeléssorozatai is munkájának részét képezik.

A Panoráma Poliklinika multidiszciplináris Fájdalomambulanciájának keretében egyénre szabott manuálterápiás kezeléseket nyújt a pácienseknek.

Fő szakterületei

  • fájdalomszindrómák manuál- és mozgásterápiás menedzselése magyar és angol nyelven
  • állkapocsízületi manuálterápia (CMD)
  • ergonomikus testhelyzetek és egészségtudatos testmozgás edukációja
  • testtartás- és testtudatfejlesztés

„Munkámban igyekszem egészben látni és vizsgálni az embert, akivel dolgozom. Értékes számomra a teljes, személyes figyelemmel való jelenlét és az elmélyült munka. Célom, hogy a hozzám forduló emberrel és kollégáimmal közösen dolgozva a folyamat során felismerjük, melyek azok a faktorok, amelyek szerepet játszanak a kialakult állapotban.

Kompetenciáim kiterjednek a kötőszöveti (fascia) munkára, különféle izom- és ízületi manuálterápiás fogásokra, a célzott mozgásokra, gyakorlatokra és más fizioterápiás eszközökre, valamint az életmódbeli változtatásokra tett javaslatokra is.

Szakmai életemben folyamatosan tapasztalom, milyen sokat jelent a szakszerű orvosi kivizsgálás és ellátás – ugyanúgy, ahogy a pszichés támogatás is a mozgásszervrendszeri problémák esetében. A Panoráma Poliklinika csapatában, kompetens szakemberekkel együttműködve, közösen tudunk tenni az életminőség komplex és tartós javításáért.”

Kapcsolódó szolgáltatások

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email