dr. Vincze Gábor

ortopéd-traumatológus, sportsebész, egészségügyi menedzser

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Derkovits u. 7.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

A térd, a csípő, a váll és a kéz fájdalmai – sérülései és kopásos elváltozásai – sok esetben műtéti beavatkozás nélkül, ambuláns körülmények között is gyógyíthatók. Ennek a területnek a specialistája a Panoráma Poliklinikán dr. Vincze Gábor. A kiváltó okok kezelése mellett a fájdalmak gyors enyhítésébe a klinika Fájdalomambulanciájának szakorvosai is bevonhatók.

Fő szakterületei

  • térdfájdalom (térdízületi kopás, elülső és hátsó keresztszalag-sérülés, a meniszkusz és az üvegporc sérülései)
  • vállfájdalom (vállízületi kopás, rotátorköpeny-sérülés, a váll ütközéses szindrómája)
  • vállinstabilitás (vállficam után)
  • csípőfájdalom (a csípőízület kopása, a csípő ütközéses szindrómája)
  • karpális alagútszindróma
  • pattanó ujj
  • De Quervain-szindróma

„Számomra a legfontosabb, hogy nyugodt légkörben, a kivizsgálásra és a kérdések átbeszélésére kellő időt szánva tudjak egyénre szabott terápiát nyújtani a hozzám fordulóknak. Svájci és ausztriai munkáim, illetve nemzetközi konferenciákon, részben előadói minőségben szerzett tapasztalataim alapján nyugat-európai minőségű ellátást biztosítok pácienseimnek Magyarországon is.

Célom, hogy minden ember fájdalommentesen mozoghasson, legyen szó mindennapi tevékenységekről vagy akár az élsportról, és legyen a kiváltó ok vállfájás, térdfájás, kézfájdalom vagy csípőfájdalom.

Manapság egyre több sérülés, illetve kórkép már operáció nélkül is kezelhető, ezért a legkorszerűbb invazív beavatkozások, protézisbeültetések mellett – bizonyos sérülések esetén, ilyenek pl. az elülső keresztszalag szakadásának egyes esetei – műtét nélküli kezelést is végzek ambuláns körülmények között, hogy pácienseim a lehető leggyorsabban épüljenek fel és térhessenek vissza megszokott életvitelükhöz.”

Kapcsolódó szolgáltatások

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email