dr. Vančo Ildikó

csecsemő- és gyermekgyógyász, csecsemő- és gyermekradiológus, pszichoterapeuta-jelölt

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Derkovits u. 7.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Újszülöttkori ultrahangszűrés, valamint csecsemők, kisdedek és gyermekek ultrahangvizsgálatai alkotják dr. Vančo Ildikó szakorvosi munkájának gerincét a Panoráma Poliklinikán.

Általános orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetemen szerezte 2011-ben. Az egyetem elvégzése után gyermekgyógyászati képzését a SE II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikán kezdte meg, itt dolgozott 2022 őszéig, 2016-tól a radiológiai osztály munkatársaként. Csecsemő- és gyermekgyógyászatból 2016-ban, gyermekradiológiából 2019-ben szakvizsgázott.

2020–2023 között elvégezte a Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzést. Emellett 2020 óta részt vesz a Magyar Pszichoanalitikus Egyesület képzésében, a pszichoanalitikusan orientált tagozat kandidátusa.

A Panoráma Poliklinikán csecsemő- és gyermekradiológusként ultrahang-diagnosztikai vizsgálatokat végez, emellett felnőtteket fogad egyéni pszichoterápiában.

Fő szakterületei gyermekradiológusként

„Gyermekradiológiai munkám során gyermekgyógyászati tudásomat rendszeresen kamatoztatom, így pácienseim egy széles látókörű szemlélet előnyeit élvezhetik.

Első munkahelyemen, a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt gyermekek, elsősorban az onkológiai betegek és családjaik érzékenyítettek a testi gyógyítás mellett a pszichés támogatás fontosságára. A szomatikus orvoslás nagy részében lelki komponenseket kevéssé vesznek számításba. Az ember jóllétéről azonban csak egészében, testi és lelki jóllét esetében tudunk beszélni.”

Kapcsolódó szolgáltatások

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email