Dr. Somogyi Anikó

pszichiáter

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Derkovits u. 7.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

A felnőttkori ADHD diagnosztikájának folyamatában vállal szerepet a Panoráma Poliklinikán dr. Somogyi Anikó pszichiáter.

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen végzett 2001-ben, itt is kezdte meg pszichiátriai gyakorlatát az egyetem Pszichiátriai Klinikáján, ahol 2006-ig dolgozott. Ezt követően a budapesti Szent István, majd Szent János Kórház Pszichiátriai Osztályán folytatta munkáját, továbbá 2006-ban megkezdte kognitív és viselkedésterápiás pszichoterapeuta-képzését a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáján a Magyar Viselkedéstanulmányi és Kognitív Terápiás Egyesületnél.

2008-ban kiválóan megfelelt eredménnyel tett pszichiátriai szakvizsgát a SOTE-n. Ezt követően a Medicover Eiffel Klinikáján, valamint a Dr. Kenessey Albert Kórház Pszichiátriai Osztályán dolgozott, utóbbi helyen a kórházi fekvőbeteg- és járóbeteg-ellátás mellett klinikai gyógyszervizsgálatokban is részt vett vizsgáló orvosként. Későbbiekben érdeklődése az eltérő neurodevelopmentális állapotok felé fordult; azóta felnőttkori ADHD-kivizsgálással és kliensei személyre szabott támogatásával foglalkozik a Dr. Kenessey Albert Kórház ADHD-ambulanciája mellett a Panoráma Poliklinikán is.

Fő szakterületei

A Panoráma Poliklinika szakrendelőjében a klinika komplex felnőtt-ADHD-diagnosztikai programjában vesz részt.

Kapcsolódó szolgáltatások

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email