dr. Koós Krisztina

gyermekgyógyász, gyermek-gasztroenterológus, adjunktus

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1147 Budapest,
Ilosvai Selymes u. 81.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Gyermek-gasztroenetológus, aki a gyomor-bélrendszeri betegségek kivizsgálásával és kezelésével foglalkozik. Szakmai érdeklődése ezen belül leginkább:

  • a krónikus hasfájás,
  • a refluxos tünetek,
  • a puffadás,
  • a különböző székleteltérések okainak feltárására, valamint
  • az ételérzékenység diagnosztikájára irányul.

“Fontosnak tartom a holisztikus szemléletmódot, amely szerint a gyermeket, valamennyi panaszával és tünetével együtt egységként kell tekinteni, s lehetőség szerint ennek megfelelően orvosolni. Mivel gyermekekről van szó, akik előtt még hosszú évek állnak, nagy hangsúlyt fektetek gondozásuk során a prevencióra. Ennek megfelelően a kezelés nem csak az esetleges gyógyszeres terápiát, vagy az étrendi változtatást jelenti, hanem életmódbeli és táplálékkiegészítési tanácsadásra is sor kerül a konzultációk során.

A szülőkkel, akik gyermekükkel hozzám fordulnak, online is tartom a kapcsolatot, ezzel is támogatva őket a gyermek sikeres gyógyulásában. Hiszem azt, hogy a család, mint egység, hordozhat bizonyos faktorokat, viselkedési mintákat, vagy genetikai tényezőket, melyek kihatnak a gyermekek egészségi állapotára, ezért a konzultációk során mindig szem előtt tartom a család többi tagjának egészségügyi problémáit is.

Hivatásom fontos része a hiteles szakmai információk terjesztése minél szélesebb körben. Ennek megfelelően nemcsak a szakma, hanem a szülők részére is rendszeresen teszek közzé hosszabb rövidebb szakmai cikkeket, leírásokat.”

Gyermek -gasztroenterológiai konzultációt német nyelven is vállal Dr. Koós Krisztina.

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email