dr. Cseh Áron 

gyermek-gasztroenterológus, egyetemi adjunktus, a Panoráma Poliklinika gyermek- és felnőtt gasztroenterológiai centrumának profilvezetője

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Pest)
1147 Budapest,
Ilosvai Selymes u. 81.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Szakrendelésén az általános hasi panaszok, mint hasfájás, székletproblémák, ételallergia és reflux tünetei mellett komplex gyomor-bél rendszeri betegségekkel is fogadja a csecsemőket, gyermekeket (és szüleiket) a Panoráma Poliklinika gyermek- és felnőtt-gasztroenterológiai centrumának profilvezetője, dr. Cseh Áron egyetemi adjunktus.

Általános orvosi diplomáját 2007-ben vette át a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2011-ben a Klinikai Orvostudományok Doktori Iskoláján PhD címet szerzett. Csecsemő- és gyermekgyógyász szakvizsgát 2015-ben, gyermek-gasztroenterológiai szakvizsgát 2018-ban tett; ugyanebben az évben egyetemi adjunktusnak nevezték ki.

Pályafutása során a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján szerezte meg – és tartja naprakészen – szakmai tudását. Fő érdeklődési és kutatási területe a csecsemő- és gyermekkori gyomor-bél rendszeri autoimmun betegségek.

A Panoráma Poliklinikán gyermek-gasztroenterológiai szakrendelést tart a klinika Gasztroenterológiai Centrumának profilvezetőjeként.

Fő szakterületei

  • általános gyomor-bél rendszeri panaszok (csecsemő- és kisgyermekkori súlyállás, hasi fájdalom, hirtelen súlyvesztés, haspuffadás, székletürítési problémák)
  • gyulladásos bélbetegségek diagnosztikája és kezelése (Crohn-betegség, colitis ulcerosa, korai kezdetű és nem besorolható IBD)
  • felszívódási zavarok differenciáldiagnosztikája és gondozása (lisztérzékenység, laktózintolerancia)
  • ritka gyomor-bél rendszeri gyermekkori kórképek komplex diagnosztikája (ritka anyagcsere- és genetikailag meghatározott betegségek)
  • funkcionális gasztrointesztinális kórképek komplex gondozása (funkcionális hasi fájdalom, székrekedéses és hasmenéses kórképek)

„A gyermekgyógyászatban találtam meg élethivatásomat. Három gyermek édesapjaként átérzem minden szülő aggodalmát, amelyet a gyermek betegsége nyomán észlel, gyermekével átél. Munkám kezdete óta vonz a sürgősségi ellátás, ugyanakkor fontosnak tartom a naprakész tudás és az új gyógymódok irányát meghatározó kutatást is.

A gyógyításban a legfrissebb orvosi tudás és a hagyományos gyakorlati tapasztalat ötvözeteként a gyermek személyére szabott gyógymódot igyekszem megtalálni. Gyermekorvosként az a célom, hogy a hozzám kerülő kis betegeket testi és lelki egészségük helyreállításában egyaránt segítsem.”

Végzettség, szakmai tapasztalat

2007
általános orvosi diploma (Semmelweis Egyetem, Általános Orvostudományi Kar) 114/2007.

2011
PhD cím, doktori disszertáció „Regulátoros T sejtek és sejtes környezetük immunmediált
gyermekkori gasztroenterológiai kórképekben” (Klinikai Orvostudományok Doktori Iskola,
Semmelweis Egyetem) 1698/2011.

2015
Csecsemő- és gyermekgyógyász szakvizsga (Nemzeti Vizsgabizottság) 1035/2015.

2018
Gyermek gasztroenterológia szakvizsga (Nemzeti Vizsgabizottság) 34/2018.

2018
Egyetemi adjunktusi cím (Semmelweis Egyetem, I. Gyermekklinika)

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email