Dr. Belán Emese

foglalkozás-egészségügyi szakorvosjelölt

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Derkovits u. 7.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

A foglalkozás-egészségügy nem futószalagmunka, hanem az orvos–beteg-találkozások fontos, sokak számára sajnos egyedüli helyszíne. A munkavállalók fizikai és pszichés állapotát együtt szükséges vizsgálni – vallja dr. Belán Emese.

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát 2013-ban; 2011-ben és 2012-ben a müncheni Barmherzige Brüder Kórházban és a Los Angeles-i Lasky Plasztikai Sebészeti Klinikán vett részt szakmai gyakorlaton. 2013 és 2015 között a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház Neurológiai Osztályán dolgozott rezidensként, ezt követően sürgősségi rezidensként segített a betegeken először Budaörs, majd Százhalombatta felnőtt- és gyermekorvosi ügyeletén. 2015-től a Szent Imre Kórház Sürgősségi Osztályán és az Országos Mentőszolgálatnál sürgősségi rezidens.

Tudását az alternatív orvoslás irányában is szélesítette: 2011 és 2014 között elvégezte a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület autogén tréning, majd meditáció–imagináció képzését. 2015-ben jógaoktatói képesítést szerzett, amit a következő években gerincterápiás jógaoktatói és ájurvédikus jógaterapeuta végzettséggel bővített.

2023-ban elvégezte a LifestylePro Academy „életmódorvos” nemzetközileg akkreditált szakmai továbbképzését.

Működési területei a Panoráma Poliklinikán

  • foglalkozás-egészségügyi vizsgálatok
  • alapellátási és sürgősségi szolgáltatások VIP ügyfelek számára

„A Panoráma Poliklinikán a foglalkozás-egészségügyben is hatékonyan alkalmazzuk a pszichoszomatikus szemléletet, ami a rendelő teljes orvoscsapatára jellemző. Szakítunk a futószalagszerű betegvizsgálat gyakorlatával, nálunk minden munkavállaló páciens kellő időt és figyelmet kap.”

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email