Dr. Amirinejad Meyssam

idegsebész

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Derkovits u. 7.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

A Panoráma Poliklinika Fájdalomambulanciájának legkorszerűbb beavatkozó eljárásait – idegblokád-injekció, rádiófrekvenciás hőabláció – alkalmazza dr. Amirinejad Meyssam idegsebész a fájdalom hatékony csillapítása érdekében.

Általános orvosi diplomáját 2008-ban szerezte meg a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2012-ig a Bács-Kiskun Megyei Oktató Kórházban volt sebész rezidens, majd a Debreceni Egyetem Idegsebészeti Klinikáján lett gyakornok. 2017-ben európai idegsebészeti (EANS-) vizsgát tett, 2018-ban idegsebészeti szakvizsgát szerzett. 2015-től 2020-ig az idegsebészeti betegellátás mellett a Debreceni Egyetem Gamma Sugársebészeti Központjában dolgozott. 2020 októbere óta a Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórház Idegsebészeti Osztályának munkatársa. Érdeklődési területei a gerincsebészet, az agydaganatok, a sugársebészet.

A Panoráma Poliklinikán a Fájdalomambulancia munkatársaként idegsebészeti beavatkozásokat végez, amelyeknek a célja a fájdalom azonnali csillapítása vagy megszüntetése.

A Fájdalomambulancián történő ellátás keretében végzett beavatkozásai

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email