Dr. Alibrahim Jihad

belgyógyász, gasztroenterológus, endoszkópos specialista

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Derkovits u. 7.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Az endoszkópos vizsgálatok és beavatkozások – kolonoszkópia, gasztroszkópia – szakértőjeként vesz részt a Panoráma Poliklinika Gasztroenterológiai Centrumának munkájában dr. Alibrahim Jihad.

A Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett orvosi diplomát 1999-ben, belgyógyászati szakvizsgát 2007-ben, gasztroenterológiai szakvizsgát 2023-ban tett Budapesten a Semmelweis Egyetemen.

Diplomaszerzés után a budapesti Károlyi Sándor Kórházban helyezkedett el, 2008 és 2013 között Egerben és Gyöngyösön gyógyított belgyógyászati, sürgősségi és gasztroenterológiai osztályokon. 2012-ben eredményes szakmai munkájának elismeréseképpen kórházi adjunktussá nevezték ki a gyöngyösi Bugát Pál Kórházban. 2013 és 2022 között a Észak-budai Szent János Centrumkórház gasztroenterológiai osztályának munkatársa volt. Jelenleg a hatvani Albert Schweitzer Kórház–Rendelőintézet gasztroenterológiai szakrendelésen és sürgősségi osztályán dolgozik főállásban.

A Panoráma Poliklinikán endoszkópos vizsgálatokkal kapcsolódik be a Gasztroenterológiai Centrum munkájába.

Szakterülete klinikánkon

  • endoszkópos vizsgálatok és beavatkozások (kolonoszkópia, gasztroszkópia) szűrővizsgálatokon, ill. gasztroenterológiai kórképekben

„Két és fél évtizede dolgozom a közvetlen betegellátásban, a kollégákkal való együttműködés az erősségeim közé tartozik. Munkámban a problémák megoldása érdekében hatékony döntéshozatalra van szükség, emellett fontosnak tartom a betegközpontúságot, az empátiát.”

Kapcsolódó szolgáltatások

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email