Bartók Blanka

klinikai szakpszichológus jelölt

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Derkovits u. 7.

Bejelentkezés

Egyes ellátásainkhoz – pszichológusainkhoz, pszichoterapeutáink és pszichiátereink egy részéhez, addiktológusainkhoz, valamint gyógypedagógusunkhoz – előzetes időpont-egyeztetés szükséges. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Ezt követően telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Elsősorban egyéni szupportív terápiát tartok felnőttek számára, melyben lehetőség nyílik rátekinteni az aktuális élethelyzetre, feltérképezni a belső erőforrásokat és megfigyelni miképpen lehet mozgósítani azokat. Hiszek abban, hogyha van lehetőség rátekinteni és megélni egy adott helyzettel kapcsolatos gondolatainkat és érzéseinket, akkor tudatosabban tudunk jelen lenni saját életünkben és képesek vagyunk hatékonyabban mozgósítani megküzdési repertoárunkat.

Félállásban szomatikus osztályon dolgozom betegágy mellett, mely során megtapasztaltam, hogy mennyi mindent tehetünk magunkért belső erőforrásaink segítségével, a legelesettebb helyzetben is. Ezt megelőzően pszichiátriai osztályon dolgoztam, így ott abba nyerhettem betekintést, hogyan lehet elfogadni egy-egy diagnózist, mit tehetünk magunkért, amikor lelki nehézséggel küzdünk.

Jelenleg Pécsen harmadéves vagyok a klinikai szakpszichológus képzésben, valamint az Integrált Kifejezés és Táncterápiás Egyesületnél képződöm.

A Panoráma Poliklinikán csoportos és egyéni szupervízió mellett végzem terápiás és diagnosztikus munkámat.

Kapcsolódó szolgáltatások

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email