Baráth Emire

pszichológus, alkalmazott egészségpszichológus szakpszichológus-jelölt

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Derkovits u. 7.

Panoráma Poliklinika (Pest)
1147 Budapest,
Ilosvai Selymes u. 81.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online! Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Bejelentkezés

Egyes ellátásainkhoz – pszichológusainkhoz, pszichoterapeutáink és pszichiátereink egy részéhez, addiktológusainkhoz, valamint gyógypedagógusunkhoz – előzetes időpont-egyeztetés szükséges. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Ezt követően telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A stresszkezelés, az onkológiai és egyéb krónikus betegségekkel élő betegek lelki támogatása, az egészségtudatosság és az egészségmagatartás áll Baráth Emire munkájának fókuszában.

Pszichológiai tanulmányait az ELTE Pszichológia és Pedagógia Kar klinikai és egészségpszichológia specializációján végezte, 2022-ben diplomázott. Az egészségügyben szerzett munkatapasztalatain keresztül felismerte, mennyire fontos a betegek holisztikus kezelése, az, hogy egészségügyi állapotuk mellett mentális és érzelmi egészségükkel és jólétükkel is foglalkozzanak. A Pécsi Tudományegyetem Neurológiai Klinikáján segédápolóként különböző korú, helyzetű és szükségletű emberek ellátásában vett részt, pszichológiai tanulmányai alatt több éven át a nyarakat Norvégiában töltötte egészségügyi dolgozóként, szomatikus és demenciaosztályokon. A legtöbb tapasztalatot az ALS, Parkinson-kór, Alzheimer-kór, valamint organikus és mentális zavarok területén szerezte, ami a multidiszciplináris ellátás fontosságára tanította a különböző akut és krónikus betegségek kezelése és gondozása terén.

Fő szakterületei

  • egészségpszichológiai konzultáció magyar, angol és svéd nyelven
  • stresszkezelés, egyéni élethelyzetek, életesemények okozta szorongás, kiégés, kapcsolati problémák okozta stressz (testi betegséggel összefüggésben is)
  • szomatikus betegségekhez kapcsolódó lelki nehézségek kezelése, az akut és krónikus betegségekkel való megküzdés, illetve együttélés támogatása, onkológiai esetekben is
  • egészségtudatossággal, egészségmagatartással kapcsolatos tanácsadás integratív megközelítésben, az egyén fizikai, mentális, szociális és érzelmi szükségleteihez igazítva


„Egyetemi utamat a Pécsi Tudományegyetem általános orvos szakképzésén kezdtem. Három évig orvosnak készültem, de pályát módosítottam, mert az egészségügyben dolgozva rájöttem, hogy a gyógyítás más aspektusai szerint szeretném segíteni az embereket. A pszichológia felé fordultam, ahol a kapcsolat és a pszichológiai támogatás került előtérbe.

Egészségpszichológiai tanulmányaim alatt ismertem meg a Panoráma Poliklinika működését, ahol a pszichológusnak fontos szerepe van a szakemberek csapatában és a betegek kezelésében. A szomatikus betegségekhez kapcsolódó lelki nehézségek kezelésével az egyén erőforrásainak felismerését, akut és krónikus betegséggel való megküzdését, mind teljesebb együttélését támogatom.”

Kapcsolódó szolgáltatások

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email