Balló Henrietta

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta jelölt

Rendelés helyszíne

Panoráma Poliklinika (Buda)
1126 Budapest, Derkovits u. 7.

Időpont egyeztetés

A Panoráma Poliklinika pszichológusaihoz, valamint pszichoterapeutái, és pszichiáterei egy részéhez az addiktológusokhoz (pszichiáter vagy klinikai szakpszichológus), addiktológiai konzultánsunkhoz, illetve gyógypedagógusunkhoz időpontot személyesen tudunk egyeztetni Önnel, ezért kérjük, töltse ki az alábbi formulát, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailen.

Kapcsolódó szolgáltatások

Pszichológusként az elmúlt 10 évben a klinikai területen dolgoztam, kezdetben önkéntesként, majd a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet Krízisintervenciós- és Pszichiátriai Osztályának klinikai szakpszichológusaként. Ezalatt az idő alatt a pszichiátriai zavarok széles skálájával találkoztam, részt vettem a diagnosztikai és a terápiás folyamatokban egyaránt, valamint a krízisintervenció területén sokrétű gyakorlatra tettem szert. Szakképzésem és önismeretem során a dinamikusan orientált irányzat felé fordultam, jelenleg pedig a Tündérhegyi Pszichoterapeuta képzés utolsó évében járok. A Panoráma Poliklinikához csatlakozva a klinikai és a terápiás irányzatot is szeretném továbbvinni munkám során. Így várom a pácienseket egyrészt orvos-pszichoterapeuta vagy pszichiáter kérésére végzett komplex diagnosztikai kivizsgálásra, amihez kérjük a klinikai pszichológiai vizsgálatot indokló kérdés megfogalmazását, emellett pedig egyéni felnőtt terápiákat is végzek.

Úgy vélem, ahogyan nincs két egyforma személyiség, úgy nincs két egyforma probléma és nincs egy adott megoldási mód sem. Dinamikus szemléleti keretben gondolkodva igyekszem a kliensekkel együtt megtalálni nehézségeik forrását és a közös munkában elérni azt is, hogy könnyebbek legyenek a mindennapjaik.

Tanulmányok
  • 2020- Tündérhegyi Pszichoterapeuta Képzés (folyamatban)
  • 2015-2020 Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar, Pszichológia Intézet – felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus
  • 2010-2015 Károli Gáspár Református Egyetem BTK, Pszichológia Intézet – okleveles pszichológus
Szakmai tapasztalat
  • 2020 óta magánrendelés
  • 2015-2023 Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet, Krízisintervenciós és Pszichiátriai Osztály – klinikai szakpszichológus
  • 2013-2016 Bartók Béla Zeneművészeti és Hangszerképző Gyakorló Szakközépiskola – iskolapszichológus
  • 2012 Vadaskert Alapítvány a Gyermekek Lelki Egészségéért – pszichológus gyakornok

Tetszik, megosztom:

Facebook
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email