Klinikánkon orvosaink, így pszichiátereink is szoros szakmai együttműködésben dolgoznak a pszichológia több területét képviselő kollégákkal: a klinikai -, egészség- és onkopszichológusokkal, pszichoterapeutákkal.


Szakemberek

Szakembereink

A Panoráma Poliklinikán három rendelőben, 29 különböző szakterületen fogadjuk pácienseinket. Budán a XII. kerület Derkovits u. 7-ben gyermek és felnőtt allergológus-immunológus, gyermek- és felnőtt ultrahang diagnosztikus (radiológus) orvos, belgyógyász, neurológus, endokrinológus, foglalkozás-egészségügyi szakorvos, idegsebész (fájdalomterápia specialista), kardiológus, nefrológus, haematológus, onkológus-haematológus, tüdőgyógyász,  gyermek- és felnőtt pszichiáter, gyermek-és felnőtt pszichológus, egészségpszichológus, onkopszichológus, pszichoszomatikus szakember, gyógypedagógus és manuálterapeuta- gyógytornász szakember rendel. A XII. kerület Dolgos u. 2.-ben gyermek-és felnőtt pszichológiai rendelés valamint csoportterápiák érhetőek el.

Pesten, a zuglói rendelőnkben, a XIV. kerület Ilosvai Selymes u. 81-ben – amely Gyermek-gasztroenterológiai Centrumként is működik – elérhető szakorvosaink és pszichológusaink: általános csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermekallergológus-immunológus, gyermek -gasztroenterológus, gyermektüdőgyógyász, pszichiáter szakorvos (addiktológus), gyermek -és felnőtt pszichológus, addiktológiai konzulens, gyermek-és felnőtt dietetikus szakember.
Klinikai szakpszichológusok, pszichoterapeuták (Buda)

Klinikai szakpszichológusok, pszichoterapeuták (Pest)

Gyógypedagógus-pszichológus (Buda)


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya


SZOLGÁLTATÁSOK

Szakrendelések

A Panoráma Poliklinika rendelőjében elérhető: gyermekgyógyászat, belgyógyászat, neurológia, endokrinológia, nefrológia, haematológia, onkológiai konzultáció, pszichiátria, pszichológia, pszichoszomatikus ellátás.