Klinikánkon orvosaink, így pszichiátereink is szoros szakmai együttműködésben dolgoznak a pszichológia több területét képviselő kollégákkal: a klinikai -, egészség- és onkopszichológusokkal, pszichoterapeutákkal.


Szakemberek

Szakembereink

A Panoráma Poliklinikán három rendelőben, 29 különböző szakterületen fogadjuk pácienseinket. Budán a XII. kerület Derkovits u. 7-ben gyermek és felnőtt allergológus-immunológus, gyermek- és felnőtt ultrahang diagnosztikus (radiológus) orvos, belgyógyász, neurológus, endokrinológus, foglalkozás-egészségügyi szakorvos, idegsebész (fájdalomterápia specialista), kardiológus, nefrológus, haematológus, onkológus-haematológus, tüdőgyógyász,  gyermek- és felnőtt pszichiáter, gyermek-és felnőtt pszichológus, egészségpszichológus, onkopszichológus, pszichoszomatikus szakember, gyógypedagógus és manuálterapeuta- gyógytornász szakember rendel. A XII. kerület Dolgos u. 2.-ben gyermek-és felnőtt pszichológiai rendelés valamint csoportterápiák érhetőek el.

Pesten, a zuglói rendelőnkben, a XIV. kerület Ilosvai Selymes u. 81-ben – amely Gyermek-gasztroenterológiai Centrumként is működik – elérhető szakorvosaink és pszichológusaink: általános csecsemő- és gyermekgyógyász, gyermekallergológus-immunológus, gyermek -gasztroenterológus, gyermektüdőgyógyász, pszichiáter szakorvos (addiktológus), gyermek -és felnőtt pszichológus, addiktológiai konzulens, gyermek-és felnőtt dietetikus szakember.
Klinikai szakpszichológusok, pszichoterapeuták (Buda)

Addiktológiai konzultáns (Pest)


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya


SZOLGÁLTATÁSOK

Szakrendelések

A Panoráma Poliklinika rendelőjében elérhető: gyermekgyógyászat, belgyógyászat, neurológia, endokrinológia, nefrológia, haematológia, onkológiai konzultáció, pszichiátria, pszichológia, pszichoszomatikus ellátás.