Répássy Anna

Répássy Anna

gyógytornász

Speciális kezelések széles körét kínálja, pácienseit aktív, egyénre szabott terápiákba vonja be Répássy Anna gyógytornász, aki a Fájdalomambulancia munkájában is részt vesz a Panoráma Poliklinikán.

2021-ben szerzett gyógytornász (BSc) diplomát a Semmelweis Egyetemen. Részt vett a Feövenyessy Medical Fitness Akadémia és az Oriolus-Med különféle szakmai továbbképző tanfolyamain és a Stecco-féle manuálterápiás képzéseken. 2022-ben kezdte meg tanulmányait a Semmelweis Egyetem által akkreditált manuálterapeuta-képzésen. Tizenöt éve személyi edzőként, a diploma megszerzése óta gyógytornászként is segíti pácienseit.

Panoráma Poliklinikán a Fájdalomambulancia munkájában is közreműködik.

IDŐPONTFOGLALÁS

Fő szakterületei

  • fascia- (kötőszöveti) kezelések fájdalom ellen
  • műtét utáni rehabilitáció, hegkezelés
  • testtartás javítása, stabilizáló gyógytorna
  • általános fizikai állapot javítása
  • viszcerális terápia (belső szervek manuális terápiája)
  • vagusterápia (közérzetjavító terápia)

„Nemcsak a saját bőrömön, hanem gyógytornászként és személyi edzőként a pácienseim életében is azt tapasztalom, hogy a rendszeres mozgás a mindennapi ritmusunkba beleültetve csodákra képes. Sokszor nehezen indul, és van, hogy egy-egy – a szó szoros értelmében – fájdalmasabb életszakasz jön, de ez segítséggel, szakmai támogatással megoldható. Ennek fényében a pácienseket aktív terápiára ösztönzöm, egyénre szabott feladatokkal. Emellett a terápia megsegítésére manuális fogásokat, kötőszöveti kezeléseket is alkalmazok.”


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya