Radnai Fruzsina

Radnai Fruzsina

klinikai szakpszichológus, képzésben levő pár- és családterapeuta, pszichoterapeuta-jelölt

Klinikai szakpszichológusként gyerekek, serdülők és felnőttek egyéni terápiás segítését, szülőkonzultációt (ADHD rendelés keretein belül is), illetve pár-és családterápiákat végzek a rendelőben.

Főállásban korábban többek között szakértői bizottságnál és nevelési tanácsadóban is dolgoztam, ahol gyerekek és serdülők diagnosztikájában és terápiájában, illetve a családokkal való munkában és a szülőkonzultációk terén szereztem gyakorlatot.

Az egyetemi évek során és az azt követő időszakban pedig drogprevencióval, illetve egészségfejlesztéssel és -promócióval foglalkoztam kiemelten.

Az utóbbi időkben figyelmem fokozottan a serdülőkkel és fiatal felnőttekkel való egyéni munka és a pár- és családterápiák felé fordult. Fontosnak tartom a fejlődés útjában álló akadályok elhárítását és a személyiség bontakozásának lehetővé tételét a terápiás kapcsolatban, a segítő folyamatokban. A felmerülő nehézségek komplex megközelítése, a rendszerben is gondolkodás, a testi és lelki egészség egysége és igény szerint a más szakemberekkel való közös munka alapvető része szemléletemnek. Fontos tapasztalatom, hogy ezekkel a nehézségek megértése és a segítségnyújtás során egyidejűleg szükséges foglalkozni.

A Panoráma Poliklinika rendelőjében egyéni felnőtt pszichoterápiát is végzek.


Időpont egyeztetés felnőtt egyéni pszichoterápiára

Panoráma Poliklinika (Buda):1126 Bp. Derkovits u. 7.

Időpont kérése lehetséges a következő telefonszámon is: 06 70 775 0288, vagy írjon e-mailt közvetlenül a recepcio@panoramaklinika.hu címre, és a levélben kérjük feltétlenül írja meg, hogy Radnai Fruzsinához kéri az időpontot.

Bejelentkezés pszichoterápiára


 

Radnai Fruzsina


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya