Posta Sára

Posta Sára

gyermek- és ifjúsági klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus-jelölt

Posta Sára a Panoráma Poliklinikán az ADHD szakrendelés keretein belül, gyermekek és szüleik pszichés támogatását (szülőkonzultáció, gyermek terápia) végzi.
***
Egyetemi tanulmányaimat Szegeden (BA), majd Budapesten (MA, klinikai és egészségpszichológia szakirány) végeztem. Tapasztalatszerzés céljából az egyetemi évek alatt kutatásokba kapcsolódtam be, és önkéntesként dolgoztam több kórházi osztályon. 2021. szeptemberétől a Pécsi Tudományegyetem gyermek- és ifjúsági klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus képzésében veszek részt. Első klinikai gyakorlati tapasztalatomat az I. számú Gyermekklinika Gyermekpszichiátriai osztályán szereztem, ahol az egészségügyi rendszert és a vizsgálati folyamatokat ismerhettem meg.

Diagnosztikai tudásom a Bethesda KIDSz Pedagógiai Szakszolgálatnál részállásos munkám során gyarapíthattam. 2020 szeptemberétől egy budapesti kerületi pedagógiai szakszolgálatnál dolgozom, ahol a szakértői, diagnosztikai tevékenység mellett gyerekek egyéni pszichológiai ellátását végzem. A munkám során dinamikus szemléletben gondolkodom, a terápiás tevékenységet szupervízió mellett végzem.

 


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya