Mészáros Piroska

Mészáros Piroska

addiktológiai konzultáns

2002 óta foglalkozom szenvedélybetegekkel és hozzátartozóikkal,  egyéni- páros és családi konzultációkat vezetek. Egy hosszú önismereti folyamat eredményeképpen, saját történetem feldolgozását követően tudok és szeretek a segítséget kérő szenvedélybetegekkel, családtagjaikkal, munkatársaikkal együtt dolgozni.

Az addiktológia után családterápiát tanultam, majd a metamorphoses meseterápiás módszerben és művészetterápiában képződtem: a konzultációk során igyekszem minél színesebbé, érdekesebbé tenni a felépülés folyamatát. Klienseimmel olyan bizalmi, biztonságot nyújtó kapcsolatra törekszem, melyben lehetségessé válik egy új, pozitív életszemlélet, egészségesebb életstílus kialakítása, és lehetőség nyílik az együttműködést valóban segítő kommunikációs technikák elsajátítására is.

Tapasztalataim szerint a szenvedélybeteg környezete – családtagok, munkatársak – akár évek hosszú során át alkalmazkodnak a betegség kialakulásához, majd később az egyre súlyosbodó tünetekhez: Szinte észrevétlenül egyre több felelősséget vállalnak át, egyre több energiát fordítanak a megbillent egyensúly megtartására. Eközben idegileg, lelkileg kimerülnek, elfáradnak, felélik belső tartalékaikat, sok esetben eluralkodik rajtuk a kétségbeesés, a tehetetlenség érzése. Mindenki sérül ebben a folyamatban, emiatt a gyógyulás útján betegnek és hozzátartozónak együtt célszerű elindulni. A változás elindításával új minták kialakítására és új egyensúlyi helyzet megteremtésére nyílik lehetőség.

A Panoráma Klinikán orvosokkal és pszichológusokkal közösen, együtt gondolkodva segítjük a hozzánk fordulókat a testi, lelki, és kapcsolati építkezésben.

Bejelentkezés, időpont egyeztetése e-mailen: addiktologia@panoramaklinika.hu


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya