Meixner Veronika

Meixner Veronika

gyermek-és ifjúsági klinikai szakpszichológus, analitikusan orientált gyermekterapeuta

Közel 20 éve dolgozom, mint pszichológus. Szakmai életutamat alapvetően a gyermekekkel, serdülőkkel való egyéni terápiás munka határozza meg. Pályám kezdetén, mint intézménypszichológus dolgoztam iskolában és óvodában, később pedagógiai szakszolgálatban láttam el szakértői vizsgálati és terápiás tevékenységet, majd egy néhány éves oktatói-tréneri kitekintés után jelenleg magánellátás keretében fogadom a hozzám fordulókat.

Terápiás szemléletemet az Ego Klinika analitikusan orientált gyermekterapeuta képzése formálta. Dinamikus szemléletben dolgozom, amelynek fókuszában a kapcsolat áll.

Gyermekekkel és családjukkal elsősorban magatartási és érzelmi nehézségek megoldásában dolgozom együtt, emellett kiemelten fontosnak tartom a szülőkkel való rendszeres konzultációt.

Meixner Veronika rendelési ideje a budai rendelőnkben (1126 Derkovits u.7.): kedd 8.00-12.00- ig.


Időpontfoglalás

Időpont kérés Meixner Veronika gyermek-és ifjúsági klinikai szakpszichológus rendelésére e-mailen  közvetlenül a pszi@panoramaklinika.hu címen lehetséges.

Illetve a a kitöltött Időpont egyeztető űrlap segítségével is kérhet időpontot a rendelésre:

Bejelentkezés gyermekpszichológushozVélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya