Kovacsics Leila

Kovacsics Leila

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Szakmai pályám kezdetén a Nemzeti Drogmegelőzési Intézetben végeztem koordinátori és kutatói munkát, később az Országos Addiktológiai Intézetben, majd a János Kórház Pszichiátriai és Pszichiátriai Rehabilitációs osztályán addiktológiai és pszichiátriai problémákkal küzdő felnőttekkel foglalkoztam. Ezt követően egy nevelési tanácsadó pszichológusaként betekintést nyertem a gyermekekkel kapcsolatos pszichológiai munkába is.

2016 óta a Panoráma Poliklinika szakrendelőjének csapatával dolgozom, ahol egyéni és csoportos pszichoterápiás munkát végzek. Munkám során hangsúlyt fektetek a testi-lelki folyamatok egymásra hatásának feltárására, ezért nagy örömömre szolgál, hogy mindezt multidiszciplináris szemléletű csapatmunkával a háttérben, biztonságos keretek között tudom megvalósítani. Módszerspecifikus képzettségeim között szerepel a pszichodráma – 2010 óta rendszeresen vezetek felnőtt és serdülő pszichodráma csoportokat – emellett csoportos és egyéni autogén tréningek oktatásával is foglalkozom. Jelenleg a Magyar Pszichoanalitikus Egyesület képzésében veszek részt, egyéni és csoportos terápiáimban is a pszichoanalitikusan orientált szemléletet követem.

Kovacsics Leila

Önismereti pszichodráma csoport indul a Panoráma Poliklinikán


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya