Kovács Györgyi

Kovács Györgyi

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta,
Bálint-csoport vezető,
a pszichológia szakmai csoport vezetője

Szakmai utam során pszichológusként dolgoztam az állami egészségügyben (Gyermekkórházban) és az oktatás területén (Szakértői Bizottság, Nevelési Tanácsadó/ Pedagógiai Szakszolgálat), több mint 15 éve a magánellátás keretei között foglalkozom felnőttek, kamaszok, gyerekek egyéni pszichoterápiájával.

Módszerspecifikus tanulmányaim során az autogén tréning, relaxáció elsajátítása után a pszichodinamikus irányzat mellett köteleződtem el, szemléletemet a kapcsolatra fókuszáló megközelítés jellemzi. 2016-tól tagja vagyok a Panoráma Poliklinika szakmai teamjének. Az egyéni terápiás munka mellett vezetek Bálint-csoportot, kiképző gyermekpszichoterapeutaként fiatalabb kollégákat segítek és 8 éve óraadóként részt veszek az ELTE Tanácsadó szakpszichológus képzésében.

Felnőttekkel krízishelyzetekben, veszteségek esetén (gyász, válás), szorongásos zavarok, kapcsolati, indulatkezelési, önértékelési problémák, pszichoszomatikus tünetek esetén valamint önismeret elmélyítésének céljával foglalkozom.

Szülőkonzultációt, gyermek- és serdülőterápiát vállalok a gyermeket is érintő súlyos életesemények (pl. válás, haláleset, betegség) valamint szomatikus tünetképzés, hangulati ingadozások, szorongás, beilleszkedési nehézségek, teljesítményproblémák, szelektív mutizmus stb. esetén.


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya