Kovács Erika

Kovács Erika

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Dinamikus szemléletű terápiás munkámban fontos számomra a hozzám forduló gyerekekre és felnőttekre fordított elmélyült figyelem, a nyitottság, és a közös gondolkodás. A problémák megértéséhez és feldolgozásához, a személyiség rugalmasságának, alkalmazkodóképességének fokozásához a terápiában a verbális tartalmak mellett segítségül hívjuk a játékokban, a fantáziákban és az álmokban kifejeződő szimbolikus jelentéseket, valamint a terápiás kapcsolatban zajló történéseket is. Egy pszichoszomatikus szemléletű rendelő tagjaként munkámban a testi és lelki történések összefüggéseinek felfedezése is hangsúlyt kap.

 

Az alábbi problémákkal kereshetnek gyerekek és kamaszok esetében: megváltozott viselkedés, furcsa szokások, érzelmi-hangulati ingadozás, szorongás, indulatszabályozási problémák, beilleszkedési nehézségek, tanulási gondok. Felnőttek esetében: önismeret mélyítésének igénye, stressz kezelés, krízishelyzetek (válás, betegség, gyász), gyereknevelési kérdések, dilemmák, szorongással járó állapotok, hangulati labilitás, indulatszabályozási nehézségek, kapcsolati problémák.

Panoráma Poliklinika:klinikai pszichológiapszichoterápia, autogén tréning.


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya