Ferenczhalmy Réka

Ferenczhalmy Réka

klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta-jelölt

Főállásban jelenleg pedagógiai szakszolgálatnál dolgozom, ezt megelőzően gyermek- és ifjúságpszichiátriai rehabilitációs osztályon 5 és 21 év közötti gyerekekkel és fiatal felnőttekkel, leginkább kamaszokkal dolgoztam.

A Panoráma Poliklinikán pszichoterapeuta jelöltként felnőtteket is fogadok. Pszichodinamikus és családterápiás szemléletben gondolkozom, így figyelmem főként arra irányul, mi teszi “szükségessé” a tüneteket, mi fejeződik ki általuk, amit meg kell értenünk ahhoz, hogy a megfelelő terápiás módot megtaláljuk a szükséges változások elérésének érdekében.

Munkám során azt tapasztalom, hogy a lelki problémák gyakran fejeződnek ki testi tünetekben, amiknek hatékony kezelése sokszor team-munkában lehetséges. Fontos és inspiráló számomra ebben a többféle szakemberből álló team-ben dolgozni, mert mindig van lehetőség együtt gondolkozni és fejlődni.

Panoráma Poliklinika:klinikai pszichológia, pszichoterápia.


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya