Dr. Vančo Ildikó

Dr. Vančo Ildikó

pszichoterapeuta-jelölt

A felnőtt – egyéni pszichoterápia rendeléshez kapcsolódó szakmai munkáról

Általános orvosi diplomámat 2011-ben a Semmelweis Egyetemen szereztem, majd a SOTE II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikáján gyermekgyógyászatból és gyermekradiológiából szakvizsgáztam. A Klinikán kezelt gyermekek, elsősorban az onkológiai betegek és családjaik érzékenyítettek a testi gyógyítás mellett a pszichés támogatás fontosságára. A szomatikus orvoslás nagy részében lelki komponenseket igen kevéssé vesznek számításba. Azt gondolom azonban, hogy az ember jóllétről, egészében csak testi és lelki jóllét esetében tudunk beszélni.

Jelenleg a Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzést végzem, a Fókuszált Pszichodinamikus Pszichoterápia módszerspecifikus képzéssel kiegészítve. Részt veszek továbbá a Magyar Pszichoanalitikus Egyesület Pszichoanalitikus alapszemináriumain.

Munkám során dinamikus szemléletben gondolkodom. Felnőtt pácienseimmel elsődlegesnek tartom az olyan terápiás kapcsolat létrehozását, amelyben megoszthatóvá válnak az érzések, vágyak, félelmek. Ezáltal tudok abban segíteni, hogy közösen megértsük a tünetek, konfliktusok, problémák mögött álló okokat. 

Fontosnak tartom, hogy egy olyan team tagjaként dolgozhatok, amelyben a testi és lelki panaszok egyaránt fontosak és multidiszciplináris hozzáállással, stabil szakmai háttérrel tudnak pácienseink gyógyulni. Munkámat szupervízió mellett végzem.


Időpont egyeztetése

Időpont egyeztetése pszichoterápia rendelésünkre Dr. Vančo Ildikóhoz

Telefonon: +36 70 775 0288

vagy az alábbi gombra kattintva az űrlap kitöltésével

BEJELENTKEZÉS PSZICHOTERÁPIÁRAVélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya