Dr. Szendi Péter

Dr. Szendi Péter

radiológus, ultrahang vizsgálatok specialistája

Ultrahang vizsgálataink:

Válassza ki a megfelelő ultrahang vizsgálatot és azonnal online időpontot is foglalhat:

  • hasi és kismedencei ultrahang vizsgálatok
  • carotis doppler (nyaki erek) ultrahang vizsgálat
  • lágyrész ultrahang vizsgálat (pl. here)
  • mélyvénás erek doppler ultrahang vizsgálat
  • pajzsmirigy és nyaki lágyrész ultrahang
  • végtagi erek, mélyvénás (trombózis kiszűrésére szolgáló) UH.

    IDŐPONTFOGLALÁS (PEST)

    IDŐPONTFOGLALÁS (BUDA)

“Orvosi diplomámat 2003-ban szereztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán.  Szakmai pályámat az ortopédia területén kezdtem, majd néhány évig klinikai kutatási területen helyezkedtem el.

Radiológiával 2012. óta foglalkozom, radiológia szakvizsgámat 2016-ban szereztem.

Főállásban az Uzsoki Utcai Kórház radiológiai osztályán dolgozom, emellett évek óta az Országos Mozgásszervi Intézet (volt Országos Rheumatológiai Inézet) MR diagnosztikai tevékenységében veszek részt. Röntgen, Ultrahang, CT és MR vizsgálatokat végzek.

Az említett intézmények széles spektrumának köszönhetően sokrétű tapasztalatot szerezhettem a daganatos betegségek észlelésében és utánkövetésében, a sürgősségi, mellkasi, hasi és érrendszeri diagnosztikában, illetve kiemelt területeim közé tartoznak az idegrendszeri és mozgásszervi radiológia.

Kiemelten fontosnak tartom a diagnózis felállításában és döntéshozatalban a különböző szakterületek közötti kölcsönös együttműködést. Örülök, hogy a páciensek kezelésének legfontosabb tényezője, a megfelelő kórisme felállításában lehetek segítségére a betegnek és kezelőorvosának, és különösen jó érzéssel tölt el, ha egy alapos vizsgálatot követően megalapozott, megnyugtató eredménnyel szolgálhatok.”

IDŐPONTFOGLALÁS (PEST)

IDŐPONTFOGLALÁS (BUDA)


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya