Dr. Somogyi Anikó

Dr. Somogyi Anikó

pszichiáter

A felnőttkori ADHD diagnosztikájának folyamatában vállal szerepet a Panoráma Poliklinikán dr. Somogyi Anikó pszichiáter.

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen végzett 2001-ben, itt is kezdte meg pszichiátriai gyakorlatát az egyetem Pszichiátriai Klinikáján, ahol 2006-ig dolgozott. Ezt követően a budapesti Szent István, majd Szent János Kórház Pszichiátriai Osztályán folytatta munkáját, továbbá 2006-ban megkezdte kognitív és viselkedésterápiás pszichoterapeuta-képzését a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikáján a Magyar Viselkedéstanulmányi és Kognitív Terápiás Egyesületnél.

2008-ban kiválóan megfelelt eredménnyel tett pszichiátriai szakvizsgát a SOTE-n. Ezt követően a Medicover Eiffel Klinikáján, valamint a Dr. Kenessey Albert Kórház Pszichiátriai Osztályán dolgozott, utóbbi helyen a kórházi fekvőbeteg- és járóbeteg-ellátás mellett klinikai gyógyszervizsgálatokban is részt vett vizsgáló orvosként. Későbbiekben érdeklődése az eltérő neurodevelopmentális állapotok felé fordult; azóta felnőttkori ADHD-kivizsgálással és kliensei személyre szabott támogatásával foglalkozik a Dr. Kenessey Albert Kórház ADHD-ambulanciája mellett a Panoráma Poliklinikán is.

Fő szakterületei

A Panoráma Poliklinika szakrendelőjében a klinika komplex felnőtt-ADHD-diagnosztikai programjában vesz részt.


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya