Dr. Oczella Péter

Dr. Oczella Péter

pszichiáter

Specifikáció:

  • A pszichiátriai betegellátás teljes spektrumát felölelő korszerű, akut és krónikus pszichiátriai ellátásban, kezelésben szerzett tapasztalat.

“Tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvosi Karán végeztem, ahol kutatómunkám a kognitív diszfunkciók területére irányult a bipoláris affektív zavar, major depresszió és szkizofrénia kórképeiben.


Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot online!
Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Panoráma Poliklinika (Buda):1126 Bp. Derkovits u. 7. (kedd- péntek)

Időpontfoglalás (Buda)

Panoráma Poliklinika (Pest): 1147 Ilosvai Selymes u.81. (szerda)

Időpontfoglalás (Pest)


 

Az általános orvosi diploma megszerzése után, 2013-ban kezdtem rezidens képzésemet a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika, amelyet a Kútvölgyi Klinikai Tömb Klinikai és Kutatási Mentálhigiéniás Osztályán illetve a központi Balassa utcai részlegen valamint külsős gyakorlat keretében a ceglédi Toldy Ferenc Kórház Pszichiátriai Osztályán töltöttem, e mellett a Székesfehérvári Szent-György kórház pszichiátriai osztályán dolgoztam ügyeletes orvosként.

Ezek keretében a felnőtt pszichiátriai betegellátás teljes spektrumát felölelő korszerű akut és krónikus pszichiátriai ellátás, beteggondozás, ifjúsági- és gerontopszichiátriai valamint addiktológiai terápiák elsajátítása mellett alapszintű és módszerspecifikus pszichoterápiás munkában vettem részt egyéni és csoportterápiák keretében (sématerápia, kognitív viselkedésterápia).

  1. júliusától, jelenleg is klinikai szakorvosi státuszban dolgozom a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Rókus Kórház telephelyének akut és rehabilitációs részlegén.

Felnőtt pszichiátriai kórképek vizsgálata, kezelése és gondozása az alábbi területeken:

  • Szkizofrénia spektrum és más pszichotikus zavarok
  • Bipoláris affektív zavar
  • Major depresszió
  • Szorongásos kórképek
  • Alkohol és szerhasználattal összefüggő zavarok
  • Neurokognitív zavarok (dementiák)
  • Személyiségzavarok”

Képzettség/tanulmányok:

2006-2013  Szegedi Tudományegyetem, Általános Orvosi Kar

2013-2018 Rezidensképzés, Semmelweis Egyetem Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Balassa utcai és Kútvölgyi Klinikai Tömb illetve Rókus Kórházi telephelyei.

Mentőápolói diploma és gyakorlat

Nyelvtudás

Angol – felsőfokú, államilag elismert C típusú nyelvvizsga


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya