Dr. Mühl Dorottya

Dr. Mühl Dorottya

klinikai onkológus

Általános onkológiai konzultációval és onkorehabilitációval, nők esetében mellrákszűréssel, valamint emlődaganatok prognosztikájával várja pácienseit a Panoráma Poliklinikán dr. Mühl Dorottya klinikai onkológus.

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett diplomát 2015-ben, szakdolgozatát az emlődaganatokról írta. Klinikai onkológiai szakvizsgát 2023-ban tett, jelenleg az egyetem doktori iskolájában folytatja tanulmányait. A Semmelweis Egyetem Belgyógyászati és Onkológiai Klinikáján 2016 óta dolgozik, 2023 óta onkológus szakorvosként. Aktív az egyetemi oktatásban, az onkológiai gyógyszerkutatásokban, több tudományos publikáció szerzője vagy társszerzője, elsősorban a gyomor-bél rendszeri (gasztrointesztinális) és emlődaganatok tárgykörében. Ugyanezen a területen szakmai konferenciák rendszeres meghívott előadója.

Fő szakterületei

  • emlődaganatok prognosztikája
  • (korai) emlődaganatok terápiájának tervezése
  • mellrákszűrés magas rizikójú csoportokban (öröklődő emlő-petefészek rák)
  • terhességi emlőrák
  • általános onkológiai vizsgálatok
  • ismeretlen eredetű daganatok
  • onkorehabilitáció

„Orvosi feladataim mellett fontosnak tartom a közösségi munkát, figyelemfelhívást. Többször voltam prevenciós előadó a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete rendezvényein, valamint előadója voltam az évente megrendezett hídsétának, vagyis az „Egészség hídja – szolidaritás az emlőrákért” szolidaritási rendezvénynek.

Munkám során kiemelt figyelmet fordítok a betegeim testi-lelki egészségére. A teljes gyógyulás csak komplex, multidiszciplináris szemlélettel érhető el. Megfelelő szakmai csapattal, a legújabb szakmai ajánlásoknak megfelelően tudunk segítséget nyújtani a daganatos betegek lehető legjobb, leginkább személyre szabott ellátásában.”


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya