Dr. Mészáros Gergely

Dr. Mészáros Gergely

pszichiáter, gyermek- és ifjúságpszichiáter, pszichoterapeuta-jelölt

Pszichiátria iránti érdeklődésem még az egyetemi évekre nyúlik vissza, 2005-ben kezdtem a Vadaskert Gyermekpszichiátriai Kórház- és Szakambulancián diákköri kutatómunkát végezni. Orvosi diplomát 2007-ben szereztem, 2011-ben befejeztem a VIKOTE (Magyar Viselkedéstanulmányi és Kognitív Terápiás Egyesület) pszichoterapeuta szakvizsgára felkészítő tanfolyamát. 2012-ben gyermek– és ifjúságpszichiáter szakorvossá lettem, 2022-ben felnőtt pszichiátriából szakvizsgáztam, 2023-ban pedig Ph.D. fokozatot szereztem pszichiátriából.

Dr. Mészáros Gergely

2020-ban azért kezdtem el felnőtt pszichiátriai tanulmányaimat, mert rádöbbentem, eddigi fő érdeklődési területem – a serdülőkorúakkal folytatott diagnosztikus és terápiás munka – kiegészítésre szorul, és a mai kor kihívásai között mindenképpen fontos a sokáig a szülői házban élő fiatal felnőttekkel és családjaikkal is egy átfogó gyermekpszichiátriai-pszichiátriai szemléletben dolgozni.

Első alkalommal a 18 év alatti fiatalokat és a velük egy háztartásban élő gondviselőiket közösen várom, amennyiben igény és szükség van rá, annyiban az interjú során külön is szoktam beszélgetni az egyes családtagokkal.

A Panoráma Poliklinikán ADHD (attention deficit hyperactivity disorder = figyelemhiányos hiperaktivitás zavar) rendelést is végzek.


Időpont egyeztetés ADHD rendelésre

Panoráma Poliklinika (Buda):1126 Bp. Derkovits u. 7.

Időpont kérése lehetséges a következő telefonszámon is: 06 70 775 0288, vagy írjon e-mailt közvetlenül a recepcio@panoramaklinika.hu címre, és a levélben kérjük feltétlenül írja meg, hogy Dr. Mészáros Gergelyhez kéri az időpontot.

Bejelentkezés ADHD rendelésre


 


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya