Dr. Máté-Horváth Nóra

Dr. Máté-Horváth Nóra

aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos, pszichoszomatikus orvos, pszichoterapeuta-jelölt

„Kisgyermekkorom óta orvos akartam lenni, mert mindig is érdekelt az emberi test működése.

Az egyetemen végezve aneszteziológus és intenzív terápiás orvosként kezdtem a pályafutásomat. Az aneszteziológia és az intenzív terápia számomra a mai napig az orvostudomány egyik legszebb és legösszetettebb ága, rengeteg háttértudást és gyors döntési képességet igényel.

Hiszem azonban, hogy nem beszélhetünk testi egészségről lelki egészség nélkül. Hiszem, hogy méltatlanul keveset foglalkozik jelenleg az orvostudomány és a modernkori társadalmunk a lelki folyamatokkal, és azoknak a testi működés minden területére való ráhatásával. Márpedig az ember holisztikus megközelítéséhez, a tényleges egészség eléréséhez egyaránt figyelembe kell venni a testi, lelki és a szociális egészséget is.”


Időpont egyeztetés

Bejelentkezéshez kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk!
Kollégáink keresni fogják, hogy lefoglalhassa az Ön számára megfelelő időpontot.

Időpont egyeztetés


Szakmai pályafutás:

  • 2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen általános orvosként. Aneszteziológus és intnezív terápiás szakvizsgámat 2016-ban szereztem meg.
  • 2011-2021-ig a Semmelweis Egyetemen dolgoztam aneszteziológusként, illetve magánellátásban is tevékenykedtem ugyanilyen munkakörben.
  • 2017 után fokozatosan a lélektan és a pszichoszomatika felé fordultam, pszichoterápiás taulmányaim jelenleg is folyamatban vannak a Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzés keretein belül.
  • Szakmai érdeklődésem egy másik ágaként végeztem el 2015-2017 között a Budapesti Corvinus Egyetem orvos-közgazdász képzését, és a mai napig részt veszek a Magyar Orvosi Kamara munkájában, főszerkesztője vagyok a kamara kéthavi folyóiratának és elnöke vagyok az egyik budapesti etikai bizottságnak.

 


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya