Dr. Magyari Ágota

Dr. Magyari Ágota

neurológus

Neurológiai szakrendelés angol nyelven is!

Specialitások:

 • migrén, arcidegzsába, isiász, végtagokba sugárzó derék-, hát-, vagy nyakfájdalom
 • végtagbénulás vagy zsibbadás
 • beszédzavar
 • látászavar
 • szédülés
 • kézremegés, végtagok koordinációjának zavarai
 • nem szűnő zsibbadás
 • emlékezetzavar vizsgálata.

Dr. Magyari Ágota foglalkozik továbbá a fejfájásban szenvedő betegekkel is, fejfájás ambulanciánkon.

IDŐPONTFOGLALÁS DR. MAGYARI ÁGOTA NEUROLÓGUSHOZ

Fejfájás ambulancia: fejfájásban szenvedő betegek ellátása (migrén, frontérzékenység); agyi vérkeringészavarok diagnosztizálása és kezelése; neuroimmunológiai (sclerosis multiplex ) betegségek kivizsgálása, környéki idegrendszer bánatalmainak (neuropathia) vizsgálata.

További specialitások:

A komplex ADHD (Attention Deficit and Hyperactivity Disorder) kivizsgálását végző team tagjaként a páciensek orvosi (szomatikus) vizsgálatait végzi. A körültekintő, sokrétű diagnosztikai folyamat eredményez pontos diagnózist, amely az állapotváltozás eléréséhez vezető legalkalmasabb kezelés, terápiás módszer kiválasztását segíti elő.

Az orvosi vizsgálatok friss eredményei információt adnak a páciens fizikai állapotáról, esetleges olyan szomatikus (testi) megbetegedéséről, ami pszichés tünetekkel is járhat. A pszichiátriai gyógyszerek felírása is megkívánja a szomatikus állapot pontos ismeretét!

IDŐPONTFOGLALÁS DR. MAGYARI ÁGOTA NEUROLÓGUSHOZ

A Panoráma Poliklinika különleges orvoscsapatának, a Fájdalomambulanciának is tagja, amelyben idegsebészünk vezetésével neurológus, egészségpszichológus és manuálterapeuta dolgozik azon, hogy minden Páciensünk a számára leginkább megfelelő szakemberhez kerüljön, a fájdalom kiváltó okára rövid időn belül fény derüljön és a panaszok mielőbb enyhüljenek.

Időpontfoglaláskor ne feledje beírni a megjegyzés rovatba az észlelt panaszait! Ez alapján kollégánk közvetlenül veszi fel Önnel a kapcsolatot, hogy a gyógyulás a megfelelő szakorvosnál induljon, a lehető legrövidebb időn belül. Várjuk panaszainak megjelölését e-mailben is: recepcio@panoramaklinika.hu

Nyak-, derékfájdalom, zsibbadás, szédülés specialista.

„A neurológiai rendelések során kiemelkedő jelentőségű, hogy elegendő idő és nyugodt vizsgálati környezet álljon rendelkezésre az orvos-beteg találkozókon. Így válik lehetségessé, hogy a páciensek aktuális panaszait és azok előzményeit is gondosan feltárhassuk, amelyek hozzájárulnak a pontos diagnózis felállításhoz. Orvosi hitvallásom szerint a gyógyuláshoz elengedhetetlen az empátián alapuló orvos-beteg kapcsolat, valamint a legfrissebb kutatásokon alapuló kivizsgálás és kezelés, illetve a különböző társszakmákkal való rendszeres konzultáció (belgyógyászat, pszichiátria, pszichológia).”

 

Ezen tünetek kivizsgáláshoz az egyik fontos diagnosztikai vizsgálat a  nyaki erek (carotis doppler) ultrahang vizsgálata.

A gyakori neurológia betegségek közé tartozik

 • a stroke
 • az epilepszia,
 • a sclerosis multiplex,
 • a demencia,
 • vagy a Parkinson-kór is.

“Általános orvosi diplomámat a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán 2013-ban szereztem. A rezidensi évek után 2019-ben tettem le a neurológiai szakvizsgát.

IDŐPONTFOGLALÁS DR. MAGYARI ÁGOTA NEUROLÓGUSHOZ

Szakképzési időmet az Uzsoki Utcai Kórház Neurológiai Osztályán töltöttem, ahol nagy számban láttam el agyi keringészavarban, sclerosis multiplexben, fejfájásban és különböző fájdalomszindrómákban szenvedő betegeket.”

Dr. Magyari Ágota Neurológus

Publikációk, tagságok

Mitoxantron kezeléssel szerzett tapasztalataink SM-ben (Dr. Varga Viktória, Dr. Magyari Ágota, Dr. Jakab Gábor, MANIT IV: Kongresszus, társszerző)

Magyar Neurológiai Társaság

Magyar Neuroimmunológiai Társaság

Magyar Fejfájás Társaság

Jól működő orvoscsapat segít a post-COVID tüneteken


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya