Dr. Lajtai László

Dr. Lajtai László

Pszichiáter, gyermekpszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos

Szakterületemhez hozzátartozik a pszichiátriai, gyermekpszichiátriai és pszichoterápiás betegellátás széles spektruma, szorongásos és más érzelmi kórképek, affektív-depressziós és bipoláris zavarok, gyermek- és serdülõkori érzelmi és viselkedészavarok, kapcsolati és családi problémák diagnosztizálása, kezelése és gondozása pszichiátriai rendelésen.

Általános orvosi diplomát 1989-ben szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 1993-ben pszichiátria, 1995-ben pszichoterápia, 1997-ben gyermekpszichiátria szakvizsgát tettem.

Számos pszichoterápiás képzésben (csoportpszichoterápia, egyéni dinamikus terápia, családterápia, kognitív-viselkedés terápia, relaxációs és szimbólumterápia, hipnoterápia stb.) vettem részt Magyarországon és külföldön.


Időpontfoglalás: Dr. Lajtai László

Panoráma Poliklinika (Pest),
1147. Budapest Ilosvai Selymes utca 81.

Foglaljon időpontot online!
Naptárunkban kiválaszthatja az Ön számára megfelelő időpontot.

Időpontfoglalás


Orvosi  hivatásomat 1989-ben kezdtem az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben, 1997 óta dolgozom a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetében, 2014 óta pedig az Eötvös Loránd Tudományegyetem Klinikai és Addiktológiai Tanszékén.
25 éve folytatok egyetemi oktatói tevékenységet. PhD fokozatomat 2015-ben szereztem a University of Edinburgh-on, ezelőtt több évet dolgoztam Nagy-Britanniában gyermekpszichiáterként. Antropológus másoddiplomám mellett egyéni érdeklődésem a kultúrák és nyelvészet kapcsolódása pszichés zavarokkal.

 


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya