Dr. Koós Krisztina

Dr. Koós Krisztina

gyermekgyógyász, gyermek-gasztroenterológus, adjunktus

Gyermek-gasztroenetológus, aki a gyomor-bélrendszeri betegségek kivizsgálásával és kezelésével foglalkozik. Szakmai érdeklődése ezen belül leginkább:

  • a krónikus hasfájás,
  • a refluxos tünetek,
  • a puffadás,
  • a különböző székleteltérések okainak feltárására, valamint
  • az ételérzékenység diagnosztikájára irányul.

“Fontosnak tartom a holisztikus szemléletmódot, amely szerint a gyermeket, valamennyi panaszával és tünetével együtt egységként kell tekinteni, s lehetőség szerint ennek megfelelően orvosolni. Mivel gyermekekről van szó, akik előtt még hosszú évek állnak, nagy hangsúlyt fektetek gondozásuk során a prevencióra. Ennek megfelelően a kezelés nem csak az esetleges gyógyszeres terápiát, vagy az étrendi változtatást jelenti, hanem életmódbeli és táplálékkiegészítési tanácsadásra is sor kerül a konzultációk során.

A szülőkkel, akik gyermekükkel hozzám fordulnak, online is tartom a kapcsolatot, ezzel is támogatva őket a gyermek sikeres gyógyulásában. Hiszem azt, hogy a család, mint egység, hordozhat bizonyos faktorokat, viselkedési mintákat, vagy genetikai tényezőket, melyek kihatnak a gyermekek egészségi állapotára, ezért a konzultációk során mindig szem előtt tartom a család többi tagjának egészségügyi problémáit is.

Hivatásom fontos része a hiteles szakmai információk terjesztése minél szélesebb körben. Ennek megfelelően nemcsak a szakma, hanem a szülők részére is rendszeresen teszek közzé hosszabb rövidebb szakmai cikkeket, leírásokat.”

Gyermek -gasztroenterológiai konzultációt német nyelven is vállal Dr. Koós Krisztina.

IdőpontfoglalásVélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya