Dr. Kincs Judit

Dr. Kincs Judit

gyermektüdőgyógyász, csecsemő- és gyermekgyógyász

Gyermektüdőgyógyászati és általános csecsemő -és gyermekgyógyászati rendelés kedd és csütörtök délutánonként a Panoráma Poliklinika zuglói, Ilosvai selymes utcai rendelőjében.

Gyakori tünetek, amelyekkel a gyermektüdőgyógyász a rendelőben találkozik:

 • Köhögés
 • Fulladás, nehézlégzés, sípolás
 • Asztma (asthma)
 • légúti allergia
 • Hörgés
 • Hörghurut (bronchitis)
 • Krupp (croup)

„A rendelésen bármilyen általános gyermekgyógyászati kérdéssel várom a hozzám forduló családokat, legyen szó elmaradó súlyfejlődésről, csecsemőkori táplálásról vagy egyéb, a fejlődést érintő kérdésekről.

Szívesen segítek a gyermektüdőgyógyászati kivizsgálásban a többi között:

 • elhúzódó köhögés,
 • csecsemő és kisdedkori nehézlégzés,
 • allergiás nátha, asztma fennállásakor,
 • valamint koraszülöttek krónikus tüdőbetegsége, légúti szűkülete esetén is.

A hozzám fordulók alapos kikérdezésre számíthatnak, az azt követő fizikális vizsgálat után pedig felállítom a diagnózist és kivizsgálási tervet készítünk. A továbbiakban a terápia nyomonkövetésével, a beteg gondozásával és a gyógyulási folyamat figyelemmel kísérésével segítem a gyerekeket és a családokat.”

Ha a gyermek betegségével kapcsolatban elegendő az orvossal konzultálni – és nem szükséges a gyermek fizikai vizsgálata -, vagy a gyermek akutan COVID-19, koronavírus fertőzésben szenved és biztonságot adna a gyermek kezelésében Önnek, ha támogatást kapna a gyermekorvostól, Dr. Kincs Judit ONLINE KONZULTÁCIÓ KERETÉBEN IS ELÉRHETŐ!

Időpontfoglalás


Tanulmányok:

„Gyermekkori álmom vált valóra, amikor 2002. októberében a Semmelweis Egyetem I. Számú Gyermekgyógyászati Klinikáján kezdtem dolgozni csecsemő és gyermekgyógyász központi gyakornokként.

Hét év gyes után, három gyermek boldog édesanyjaként az I. Számú Gyermekgyógyászati Klinikán töltöttem a szakgyakorlati időmet, majd 2015 őszén csecsemő- és gyermekgyógyászatból tettem sikeres szakvizsgát.

 1. januártól a Klinika gyermektüdőgyógyász munkacsoport tagjaként dolgoztam a Pulmonológiai Osztályon, ahol második szakvizsgámra, a gyermekpulmonológiára is alaposan felkészültem. 2018. októberében tettem szakvizsgát Gyermektüdőgyógyász szakirányon.
 2. novembertől jelenleg is a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinika Csecsemőosztályának osztályvezető főorvosa vagyok, 2020. márciusától – a koronavírus-járvány miatt – az I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika Intermedier Osztályának vezetését is rám bízták.   2021. július 1-jén a Semmelweis napi díszünnepségen rektori dicséretet kaptam a COVID-ellátásban nyújtott kiemelkedő szerepvállalásomért.”

A Panoráma Poliklinika szakemberei a gyermekek betegségeinek testi és lelki okait is kezelik. Ez a komplex, úgynevezett pszichoszomatikus szemléletű megközelítés a szülők számára is támogató, hiszen amikor nincsenek szervi eltérések az egyes panaszok hátterében, az esetleges lelki okokat is számításba kell venni, szükség esetén pedig kezelni kell. Az egymás munkáját kiegészítő orvoscsapatnak a nagy tapasztalattal rendelkező gyermekgyógyászok mellett olyan pszichológusok és pszichiáterek is tagjai, akik a kisgyermekek, a serdülők és a fiatal felnőttek lelki egyensúlyának helyreállításáért és megőrzéséért is sokat tehetnek.

Csecsemő- és gyermekgyógyászat, magánrendelés a Panoráma Poliklinikán.

Szívesen segítek a gyermektüdőgyógyászati kivizsgálásban: elhúzódó köhögés, csecsemő és kisdedkori nehézlégzés, allergiás nátha, asztma fennállásakor

Gyermekkori asztma: ijesztő, de kézben tartható probléma

 

 


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya