Dr. Hajduska-Dér Bálint

Dr. Hajduska-Dér Bálint

pszichiáter, pszichoterapeuta
Rendelése tartósan szünetel!

Figyelem! Pszichiáterünk a következő hetekben, hónapokban nem rendel, nem is adunk rendelésére időpontot. Amint a tartós távollétéből visszatér, közzé tesszük az első rendelési időpontját a honlapunkon!

“Munkám során megtanultam, hogy orvosként a tünetek mögött milyen gyakran figyelmen kívül hagyjuk az embert, a problémák mögött meghúzódó kontextust. Pszichiáterként azon dolgozom, hogy a lehető legjobban meg tudjam érteni a pácienseimet a panaszaikkal együtt, és ezáltal a megfelelő kezelést tudjam biztosítani számukra. Egyetemi oktatóként célom a jövő orvosnemzedékét is érzékenyíteni az empatikus, elfogadó ellátás elsajátítására és gyakorlására.”

Gyermekpszichiátria a Panoráma Poliklinikán.

Dr Hajduska-Dér Bálint pszichiáter, pszichoterapeuta

 


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya