Dr. Garas Péter

Dr. Garas Péter

gyermek- és ifjúságpszichiáter, képzésben levő családterapeuta, pszichoterapeuta-jelölt

Az orvosi egyetemet Budapesten a Semmelweis Egyetemen végeztem, ahol 2009-ben diplomát szereztem. Pszichiátria szakirányban kezdtem el rezidensképzésemet, mely során rövid időn belül a gyermek- és ifjúságpszichiátria mellett köteleződtem el. Majd 9 éven át a Vadaskert Kórházban dolgoztam, mellyel párhuzamosan a pedagógia, gyermekvédelem területén is tevékenykedtem.

Ezt követően a gyermek- és ifjúságpszichiátriai vizsgálatokkal párhuzamosan család- és párterápiát kezdtem tanulni. Terápiás tevékenységemben elsősorban rendszerszemléletben közelítek a kialakult nehézséghez. Szakorvosi, és terápiás munkám mellett a Semmelweis Egyetem Doktori Iskola PhD hallgatója vagyok.

A Panoráma Poliklinika rendelőjében egyéni felnőtt pszichoterápiát, valamint ADHD (attention deficithyperactivity disorder = figyelemhiányos hiperaktivitás zavar) rendelést is végzek.

Azt gondolom, hogy a terápiás térben kiemelt jelentősége van a kapcsolatnak, ahol megjelenhet minden olyan momentum, ami kinyithatja a kaput a változás, gyógyulás felé. A rendszerszemlélet emellett az egyéni fókuszt kiterjeszti a családra, párra, mint egymásra ható kapcsolatok összessége, ahol a rendszertagok dinamikája hozhat létre különböző tüneteket.


Időpont egyeztetés felnőtt egyéni pszichoterápiára

Bejelentkezés pszichoterápiára

Illetve ADHD rendelésre

Bejelentkezés ADHD rendelésre

Panoráma Poliklinika (Buda):1126 Bp. Derkovits u. 7.

Időpont kérése lehetséges a következő telefonszámon is: 06 70 775 0288, vagy írjon e-mailt közvetlenül a szalai.benedek@panoramaklinika.hu címre. A levélben kérjük írja meg, hogy Dr. Garas Péterhez kéri az időpontot.

Bejelentkezés pszichoterápiára illetve ADHD rendelésre


Fontos információ újonnan jelentkező páciensek részére: Dr. Garas Péter autizmus spektrum zavar diagnosztikát, kivizsgálást nem végez a rendelésen. Köszönjük megértésüket!

 


Vélemények

„Hirtelen volt szükségem ANTIGÉN gyorstesztre, egy másnapi repülőúthoz. Készségesen, rugalmasan fogadtak, biztonságos mintavétel után 15 perc múlva megvolt az eredmény, néhány perc múlva pedig a hivatalos dokumentumot is kiállították. Azóta is hálás vagyok, hogy elutazhattam a lányomhoz, akit már hónapok óta nem láthattam a járvány miatt. Köszönettel,”

Katalin

„Időpontra érkeztem, kedves, szakszerű és türelmes ellátásban részesültem. Mindenkinek ajánlom. Köszönettel,"

Zsolt

„Gyors bejelentkezés, várakozás nélküli ellátás és határidőre érkező, gyors eredmény. Köszönöm,”

Orsolya